همکاری در فروش چیست؟ [0 تا 100 همکاری در فروش]

خواندن این مطلب 8 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1400/06/13

همکاری در فروش رو میخوام با یه داستان کوتاهی از خودم براتون بگم.

برای اولین باری که وارد فضای وب شدم با دوستم یه فروشگاه اینترنتی در زمینه لوازم آرایشی راه اندازی کردیم؛ بعد مدتی فروش خوبی رو رقم زدیم اما در حین فعالیت به مشکلاتی مثل برگشت و خرابی محصول، ناموجود بودن کالا یا درگیر شدن با تامین کننده و … مواجه می شدیم. من این مدل درآمدزایی رو دوست نداشتم و سایت رو تحویل دوستم دادم. بیشتر دنبال روشی بودم که بدون حضور خودم در هر کجا و هر شرایطی حتی در خواب پول در بیارم و دغدغه ارسال کالا، موجودی نداشتن رو نداشته باشم. خلاصه مقالاتی در زمینه کسب درآمد از اینترنت خوندم و روش کسب درآمد از همکاری در فروش به دلم نشست. دقیقا اون چیزی بود که من می خواستم، های کانتنت رو راه‌اندازی کردم با این هدف که از طریق بازاریابی محتوا به کسب درآمد از همکاری در فروش بپردازم و تا الان خدا رو شکر به جایگاه خوبی رسیدم و روز به روز در حال گسترش کسب و کارم هستم.

به عنوان فردی که در زمینه همکاری در فروش یه مقدار تجربه دارم میخوام بهتون بگم که این روش درآمدزایی بلند مدت و مثل یه بازی طولانی است، اگه میخواید از همکاری در فروش به درآمد میلیونی برسید باید صبر و حوصله داشته باشید، اگه صبر و حوصله ندارید همین الان این مطلب رو ببندید و برید سراغ یه کار دیگه! همکاری در فروش به درد کسانی میخوره که صبر و حوصله دارند و به کسب و کارشان با یه دید بلندمدت نگاه می‌کنند.

به جرات می‌تونم بگم این مطلب همکاری در فروش چیست و چطوری باهاش به درآمد میلیونی برسیم یکی از جامع ترین مطالب توی فضای وب هست و اگه شما تا انتها با من همراه باشید، بهتون قول میدم زیر و بم این روش درآمد زایی دستتون میاد و متناسب با علاقه و خواسته‌تون انتخاب می کنید که بیاید سمت این روش یا نه!

تاریخچه افیلیت مارکتینگ

خیلی‌ها فکر می‌کنند سیستم همکاری در فروش (affiliate marketing) روش درآمدزایی جدیدی هست، ولی ماجرا برمیگرده به سال ۱۹۹۶ که آمازون این سیستم رو برای گسترش کسب و کارش راه اندازی کرد و از اون موقع تا الان تو دنیا خیلی مرسوم بوده و اکثر یوتیوبرها و اینفلوئنسرها با همین روش درآمد کسب کردند. الانم چند ساله تو ایران این سیستم باب شده و افراد زیادی از این روش درآمد کسب می‌کنند.

همکاری در فروش چیست؟

همکاری در فروش چیست

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ یکی از جذاب ترین روش های کسب درآمد از اینترنت است که شما می تونید بدون داشتن سرمایه، بدون داشتن محصول یا خدمات، بدون نیاز به دفتر کار یا داشتن مجوز خاصی کسب درآمد غیرفعال داشته باشید. همکاری در فروش یعنی در قبال فروش محصولات یا خدمات دیگران سود مشخصی از اون فروش رو دریافت کنید.

به عنوان مثال شما قصد دارید گوشی آیفون بفروشید، اما هیچ محصولی برای فروش ندارید، اصلا اشکالی نداره کافیه سایت هایی که این محصول و سیستم همکاری در فروش فعالی دارند رو پیدا کرده و ازشون لینک همکاری در فروش بگیرید و بعدآ بیاید مقالاتی در زمینه راهنمای خرید گوشی آیفون، بهترین گوشی های آیفون 2021 و … بنویسید و درش محصولات شرکتی که باهاش همکاری دارید رو بذارید، اگه بازدیدکننده گان از طریق لینک شما هر سفارشی ثبت کنند درصد مشخصی از سود محصول به شما تعلق میگیرد، این کل داستان افیلیت مارکتینگ است.

پس برای کسب درآمد قراره مشتری و فروشنده رو به هم متصل کنید؛ مسئولیت کیفیت و خدمات پس از فروش با فروشنده محصول است نه شما. همچنین هیچگونه نگران بابت خرابی محصول، انبار کردن اجناس و توزیع آن رو ندارید و هر وقت تمایل داشتید می‌تونید به این روش درآمدزایی خاتمه بدید و با مجموعه ی دیگری کار کنید.

به همکاری در فروش بازاریابی پورسانتی هم میگن یعنی در این سیستم پای محصولات و خدماتی در میان است که توسط افرادی به عنوان بازاریاب فروخته می‌شوند و به عنوان پورسانت درصدی از سود فروش آن محصول یا خدمات به آن ها تعلق می‌گیرد. در سیستم های همکاری در فروش درصد همکاری ها مشخص شده و به ازای فروش هر محصول یا خدماتی پورسانت تعیین شده به حساب بازاریاب واریز می‌شود.

مقاله پیشنهادی: کد تخفیف دیجی کالا

سیستم افیلیت چگونه است؟

ساده ترین روالی که در سیستم های همکاری در فروش اتفاق می‌افتد اینکه، وقتی فردی از طریق لینک ما یا کد مخصوص ما در سایت هدف اقدامی مثل ثبت نام کردن یا خرید کردن رو انجام میدهد.

سیستم همکاری در فروش شامل ۳ گروه زیر می‌شود:

  1. فروشنده گان محصول
  2. همکاران فروش و یا بازاریابان
  3. مشتریان

در یک سیستم همکاری در فروش سه شخص درگیر هستند. فروشنده محصول ، بازاریاب و مشتری در ادامه اینا رو بیشتر توضیح می‌دهم.

فروشنده گان محصول: یک فروشنده می‌تواند یک کارآفرین کوچک، کسب و کار بزرگ، شرکت تولیدی و یا حتی می‌تواند یک دستفروش باشد. یک محصول هم می‌تواند ماهیت فیزیکی مانند (لپ تاپ) و هم ماهیت خدماتی مثل (آموزش آشپزی) و ماهیت دیجیتالی (فروش فایل) داشته باشد. حالا این گروه صاحبان کسب و کارها می‌خواهند که با راه‌اندازی سیستم همکاری در فروش، محصولات‌ خود را بیشتر بفروشند.

بازاریابان: بازاریاب ها کسانی هستند که قصد دارند از سیستم‌های همکاری در فروش درآمد داشته باشند. شمایی که در این مقاله هستید به احتمال زیاد جزء این دسته‌اید و می‌خواهید با بازاریابی برای محصولات و خدمات کسب و کارها، درآمد کسب کنید. اینطوری بگم که یک بازاریاب مشتری را قانع می‌کند که محصول موردنظر، ارزشمند و مفید است و یه جورایی مشتری رو ترغیب می‌کند که محصول رو خریداری کند. در صورتی که مشتری به واسطه بازاریاب محصول رو خرید، یه درصدی از فروش محصول به بازاریاب داده می‌شود.

مشتریان: مشتریان بازیگران اصلی این سیستم بازاریابی هستند. اینا کسانی هستند که با کلیک بر روی لینک‌هایی که بازاریابان (مثل شما) قرار داده‌اند محصولاتی را خریداری می‌کنند. بازاریابان از کانال های مختلف مثل: وب سایت و شبکه های اجتماعی محصولات را با افراد به اشتراک می‌گذارند و وقتی کاربری از لینک مخصوص بازاریاب هر خریدی انجام دهد فروشنده و بازاریاب هر دو سود می‌کنند و از اینطرف مشتری هم خریدش رو انجام داده است.

مهمترین دلیل محبوبیت افیلیت مارکتینگ

همان‌طور که گفتم، شما در افیلیت مارکتینگ نیازی به تهیه و تولید محصول یا پشتیبانی ندارید و بدون اینکه استرس، فشار و هزینه تولید و فرایندهای آن بر دوش‌تان باشد، می‌توانید قدم در راه فروش بگذارید و کسب درآمد کنید. دیگر خبری از مشکلات خرابی محصول، دیر ارسال کردن کالا یا انبارداری نخواهد داشت. افیلیت مارکتینگ به شما اجازه می‌دهد که در هر مکان و زمانی با بازاریابی محتوا به صورت حرفه ای محصولات و خدمات را به فروش برسانید و درآمدهای هنگفتی کسب کنید. اگر هم در پروسه بازاریابی تون فروشی در کار نبود و نتونستید در این زمینه خوب عمل کنید، شما جزء اینکه تجربیات خوبی کسب کردید، چیزی از دست نداده‌اید.

روش های درآمدزایی از افیلیت مارکتینگ

بازاریاب ها با توجه به برنامه ریزی و استراتیژی هایی که دارند هر کدام در سیستم های همکاری در فروش به شکل های مختلفی کسب درآمد می‌کنند که متداول ترین روش ها رو اینجا آوردم.

1. پرداخت به ازای هر فروش

رایج ترین روش کسب درآمد از سیستم همکاری در فروش همین مورد است. یعنی هر فروشی که بازاریاب داشته باشد درصد و پورسانت خود را از آن فروش دریافت می‌کند.

بازاریاب با استفاده از کانال‌های درآمدزایی که در ادامه گفته می‌شود، برای محصولاتی که از قبل انتخاب کرده، بازاریابی می‌کند و هر زمان که مشتری با استفاده از لینک اختصاصی او اقدام به خرید کند، مبلغی مشخص به حساب او اضافه می‌شود.

2. پرداخت به ازای ثبت نام کاربر

در این روش، هدف کسب و کار فروش محصول یا خدمات نیست، بلکه می‌خواهد تعداد کاربران سایتش رو افزایش دهد. ممکنه هدف کسب و کار، دریافت اطلاعات مخاطب مثل نام، ایمیل، شماره تماس باشد تا بعداً بتواند از طریق ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ، کار فروش را انجام دهد. شما به ازای ثبت نام هر کاربر در سایت مقصد پورسانت دریافت می‌کنید.

3. پرداخت به ازای هر بازدیدکننده

یکی دیگر از انواع همکاری در فروش، جذب بازدیدکننده برای وب‌سایت است. کسب و کارهای کمی از این روش برای افزایش ترافیک سایت یا فروش محصولات استفاده می‌کنند. شما در این روش به عنوان بازاریاب، بازدیدکنندگانی را به وب‌سایت هدف هدایت می‌کنید. سایتی که سیستم افیلیتی دارد، لینکی کاملاً اختصاصی در اختیار شما قرار می‌دهد و به ازای هر کسی که با لینک شما وارد سایت‌شان شود، پورسانتی رو بهتون می‌دهد.

3 کانال برای درآمدزایی از افیلیت

شاید تا الان این سوال رو داشته باشید که از چه کانال هایی برای بازاریابی محصولات استفاده کنم؟! در حال حاضر افیلت مارکترهای موفق در 3 کانال محبوب مشغول به بازاریابی هستند، اگر شما هم می‌خواهید درآمدتان را شروع کنید، پس از ثبت‌نام در سیستم های همکاری در فروش و انتخاب محصولات مدنظرتون، بهتره از روش‌های زیر برای درآمد ببشتر کمک بگیرید.

1. راه اندازی یک سایت تخصصی برای اینکار

اگر قرار است به صورت حرفه‌ای در زمینه خاصی مثل لوازم آرایشی فعالیت کنید، بهتر است سایت مخصوصی در این زمینه راه‌اندازی کنید. مثلا قصد دارید با سایت های همکاری در فروش لوازم آرایشی کسب درآمد کنید؛ شما باید در راستای محصولاتی که برای بازاریابی انتخاب می کنید، تولید محتوای جامع و ارزشمندی داشته باشید و سعی کنید اون محتواها رو به خط 1 گوگل بیارید. مهم‌ترین اصل سایت اینکه رضایت کاربر و بازدیدکننده را در اولویت قرار دهید. مثلاً اگر می‌خواهید برای فروش کرم ضد آفتاب همکاری کنید، باید محتواهایی تولید کنید که عمدتاً در رابطه با کرم ضد آفتاب باشند و در لابه لای محتوا، لینک‌های اختصاصی‌ که برای محصولاتِ انتخاب شده دریافت کرده‌اید را قرار دهید.

2. کانال تلگرامی با تعداد اعضای بالا

اگر در تلگرام صاحب کانالی هستید که اعضای زیادی دارد، می‌توانید لینک‌ های همکاری در فروش تان را آنجا قرار دهید. البته باید موضوع کلی کانال تان با محصولاتی که برای فروش انتخاب کرده‌اید تا حدودی مرتبط باشد تا بتوانید سود خوبی را کسب کنید. برای قرار دادن لینک محصولات برنامه خوبی داشته باشید تا کاربران هم خیلی اذیت نشوند.

3. پیج اینستاگرام بالای ۱۰ هزار فالوور

اگر پیج اینستاگرامی دارید که بالای ۱۰k فالوور دارد، می‌توانید لینک‌های بازاریابی را در استوری قرار دهید. همانطور که می‌دانید پیج‌ اینستاگرامی تان باید بالای ۱۰ هزار فالوور داشته باشد تا اینستاگرام این امکان را در اختیار شما قرار دهد که بتوانید در استوری‌ لینک وب‌سایت، تلگرام و هر جای دیگری را قرار دهید. اگر پیج تان با محصولاتی که بازاریابی می کنید مرتبط باشد، بازخورد بسیار خوبی می گیرید.

5 اشتباه مهم همکاری در فروش که انجام دادم

1. ایجاد لیست ایمیل

مشتری جوهره ی وجودی هر کسب و کاری است؛ از همان روز اول لیست ایمیلی از علاقه مندان به محصولات و خدماتی که قصد بازاریابی دارید را جمع آوری کنید. می توانید به بهانه های مختلفی مثل فروش های ویژه، اعلام تخفیفات و یا یک آموزش رایگان این کار را انجام دهید. به عنوان مثال اگر در زمینه فروش محصولات مد و پوشاک فعالیت می کنید، یک ویدیو در مورد ست کردن لباس برای گرفتن ایمیل افراد طراحی کنید. سپس در زمان های خاصی برای افراد ایمیل ارسال نمایید.

2. همرنگ جماعت بودن

اکثر اوقات یکسری محصولات در بازار به هر دلیلی بازار خوبی دارند. خیلی از افراد به سمت همکاری در فروش آن محصولات می روند و دقیقآ از هم کپی برداری می کنند. اینجاست که شما با کمی خلاقیت می توانید محصولات مرتبط و بهتری را پیدا کنید و فروش فوق العاده رقم بزنید. یا یک سایتی در زمینه ای محتوا می زند و بعدش 100 سایت ازش کپی برداری می کنند و یه بحثی میشه که نگم براتون !

3. فقط روی سئو تمرکز کردن

اوایل شروع فعالیتم تمام تمرکزم روی سئو سایت بود و به شبکه های اجتماعی (تلگرام و اینستاگرام) توجه نمی کردم تا اینکه مجبور شدم برای بیشتر دیده شدن به این کانال ها هم بپیوندم. شما هم در افیلیت مارکتینگ نباید فقط بر روی سئو و گرفتن ورودی از گوگل تمرکز کنید. به عنوان مثال در زمان هایی که فروش های ویژه در سایت دیجی کالا وجود دارد برای همکاری در فروش با دیجی کالا می توانید از طریق تبلیغات کلیکی درآمد خوبی کسب کنید.

4. پیشنهاد محصولات با کیفیت پایین

وظیفه اصلی یک افیلت مارکتر ایجاد اعتماد سازی است. اگر مردم اعتمادشان به شما کم شود جلب اعتماد مجدد آن ها خیلی سخت خواهد بود. وقتی قصد افیلیت دارید باید محصولات با کیفیت سایت ها را انتخاب و به کاربران خود معرفی کنید. صادقانه محصولات را نقد و بررسی کنید و هر گونه مزایا و معایبی داشتند را بیان کنید تا کاربر بتواند به درستی تصمیم خودش را بگیرد و به برند شما اعتماد کند.

5. مقایسه کردن با سایت های رقیب

ببینید مسیر هر کسی در این دنیا متفاوت است و هیچ کسی مسیر یکسانی ندارد، سایتی که در فلان زمینه درآمد میلیونی کسب می کند، سالها زحمت کشیده تا به جایگاه کنونی رسیده است و شما نباید خودتون رو باهاش مقایسه کنید. در عوض باید نتایج رقیب تون رو تحسین کنید، بگید دمش گرم اون تونسته از این حوزه درآمد 20 میلیونی برسه منم می تونم باید یکسری کارها انجام بدم که به هدفم نزدیک تر بشم. پس هیچوقت حسادت نکنید و به فکر درآمد دیگران نباشید و تنها روی کار خود تمرکز کنید؛ برنامه ریزی درستی انجام دهید و مطمئن باشید خدا براتون کم نمی زاره.

مقاله بهترین هاست نمونه ای از مطلب همکاری در فروش با هاستینگ ها است.

در آینده نزدیک این مطلب بروز رسانی های خواهد شد منتظر باشید …

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *