بروزرسانیشده در تاریخ 1403/01/13
تصور کنید: به یک مهمانی بسیار مهم دعوت هستید و باید لباس مناسبی برای این مراسم مهم انتخاب کنید. طبیعتا انتخاب شما معیارهایی مثل زیبایی، وقار، تناسب با شخصیت شما، تناسب با نوع مهمانی و کیفیت بالای پارچه دارد. هر لباسی که این معیارها را زیر سوال ببرد مطمئنا کیفیت حضور شما در آن مهمانی را کم خواهد کرد.
انتخاب فونت مناسب هم به اندازه انتخاب یک لباس مناسب برای یک مهمانی بسیار مهم اهمیت دارد. هر چقدر هم محتوای شما از نظر کیفیت درجه یک باشد تا زمانی که با لباس مناسب در اختیار مخاطب قرار داده نشود و تجربه کاربری لذتبخشی به او ندهد اثرگذاری لازم را نخواهد داشت و حتی ممکن است به محتوایتان بی توجهی شود!
در ادامه این مطلب ۶ معیار مهم انتخاب یک فونت مناسب را برای شما بررسی کردهایم. پس اگر تصمیم دارید برای نگارش متن محتوایتان فونت خوبی پیدا کنید حتما با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.
۶ معیار برای انتخاب فونت مناسب
اگر قصد دارید محتواهایتان به شکل ساده و اثرگذار به کاربر منتقل و تا آخرین کلمه خوانده شود، با معیارهای زیر یک فونت مناسب را انتخاب کنید:
۱. به نوع محتوا و لحن آن توجه کنید
نوع محتوا، لحن و پیامی که به مخاطب منتقل میکند در انتخاب فونت مناسب اثر میگذارد. اگر محتوایتان خبری با لحن رسمی است از فونت های ساده تر استفاده کنید. اما برای محتواهایی که ماهیت سرگرمی یا خلاقانه دارند انتخاب یک فونت که لحن دوستانه را در خودش به نمایش بگذارد میتواند اثرگذاری پیام محتوا را چند برابر کند.
۲. فونت باید با شخصیت برند همخوانی داشته باشید
یکی از مهمترین نکات در برند سازی ایجاد هویت بصری قوی و متمایز از رقباست. فونت محتواهای شما باید نمایشدهنده قدرت، شخصیت و پیام برندتان باشد.
مثلا اگر برند لوکسی دارید از فونتهای لوکس، کلاسیک و ساده استفاده کنید یا اگر کسبوکارتان هیجان زیادی به مخاطب منتقل میکند از فونتهای نسبتا شلوغ، تیز و فانتزی استفاده کنید.
علاوه بر اینها باید فونتی برای برندتان انتخاب کنید که در ذهن مخاطب ماندگار باشد به طوری که هر نوشتهای با آن فونت دید به یاد شما بیفتد.
۳. تعادل بین سادگی و زیبایی فونت را رعایت کنید
اگر چه ساده بودن فونت به دلیل خوانایی و اثرگذاری بهتر در اولویت است اما نباید زیبایی آن را فراموش کرد. انتخاب یک فونت ساده و در عین حال زیبا علاوه بر انتقال بهتر پیام به بهبود تجربه کاربری کمک میکند و او با خواندن متن احساس خستگی نکرده و حس خوبی از محتوا میگیرد.
۴. فونت باید در هر حالتی خوانا باشد
این روزها اکثر کاربرها از گوشی موبایل برای مطالعه محتوا و وبگردی استفاده میکنند. پس قبل از انتخاب فونت باید از ریسپانسیو بودن آن در همه دستگاهها مطمئن شوید. یک فونت مناسب باید در هر اندازه و در هر دستگاهی خوانا و فاصله بین حروفش در هر حالتی مناسب باشد.
۵. انتخاب فونت های آشنا و کار راه انداز!
اگر میخواهید کاربر محتوایتان را روانتر و راحتتر بخواند میتوانید از فونتهای رایج استفاده کنید. این فونتها برای چشم کاربر آشنا بوده و ارتباط بهتری بین مغز و چشم و ایجاد میکند و این باعث بهبود خوانایی و اثرگذاری میشود. البته اگر برای برندسازی برنامهای ندارید این معیار را در نظر بگیرید.
۶. فونت باید امن و از منبع معتبر باشد
فونت سایت شما هم مانند هر فایل خارجی که در آن بارگذاری میکنید باید امن و فاقد کدهای مخرب باشد. پس حتما فونت را از منابع معتبر و امن تهیه کنید.
طبق تجربه ما در های کانتنت بهترین و امن ترین منبع برای تهیه فونت سایت فونت ایران است.
خب الان با این ۶ معیار میتوانید برای هر هدفی که دارید یک فونت خیلی مناسب و اثر گذار انتخاب کنید.
وقت جمعبندی مطالب است.
سخن آخر
اغلب اوقات توجه به جزئیات و بهبود آنها منجر به تغییرات بزرگی میشود. انتخاب بهترین فونت هم یکی از آن جزئیات مهمی است که میتواند روی عملکرد و اثرگذاری سایت و محتوای شما تاثیر بزرگی بگذارد. دلیل این اثرگذاری ارتباط مستقیم فونت با تجربه کاربری است.
در این مقاله ۶ معیار مهم برای انتخاب فونت مناسب را با هم بررسی کردیم. در نظر گرفتن این معیارها کارتان را برای پیدا کردن فونت راحت تر میکند. ما در مقالهای با عنوان بهترین فونت های فارسی لیستی از فونتهای پرکاربرد و محبوب را منتشر کردهایم که مطالعه آن خالی از لطف نیست.
دیدگاهتان را بنویسید