فونت زیرنویس

بهترین فونت برای زیرنویس کدام است؟ [۵ فونت محبوب]

خواندن این مطلب 3 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1403/01/21

 اگر اهل دیدن فیلم و سریال به زبان اصلی باشید حتماً می‌دانید که یک فونت مناسب برای زیرنویس علاوه بر اینکه به شما کمک می‌کند تا داستان فیلم را بهتر متوجه شوید، حس و حال محتوا را هم به درستی منتقل می‌کند.

در این مقاله قصد داریم ۵ فونت مناسب برای زیرنویس را به شما معرفی کنیم. اما قبل از آن بیایید معیارهای انتخاب بهترین فونت برای زیرنویس را با هم مرور کنیم.

معیارهای مهم انتخاب بهترین فونت برای زیرنویس

خوانایی: فونت زیرنویس نباید شما را درگیر نوشته کند. خوانایی فونت زیرنویس باید به شما کمک کند تا خیلی سریع متوجه کلمات شوید.

 وضوح: فونت زیرنویس باید در هر اندازه‌ای واضح، متمایز و ساده باشد.

هماهنگ با محتوا: اگر می‌خواهید لذت بیشتری از دیدن فیلم ببرید حتماً به هماهنگی لحن و حس محتوای فیلم با فونت دقت کنید.

خب برویم سراغ معرفی فونت‌ها

۱. فونت ایران‌سنس

فونت ایران سنس زیرنویس

مثل همیشه هر جا سخن از سادگی و وضوح در میان باشد پای ایران سنس هم وسط است!

ریشه ایران سنس به خط نسخ برمی‌گردد. این فونت مدرن و مینیمال با حداقل شکستگی حس و حال انسانی خوبی منتقل می‌کند. شکل حروف فونت ایران سنس تا جای ممکن ساده و معمولی طراحی شده است تا این فونت به یکی از خواناترین و بهترین فونت‌های فارسی تبدیل شود. با این ویژگی ایران سنس می‌تواند پای ثابت زیرنویس فیلم‌ها باشد!

مشاهده ایران سنس در سایت فونت ایران

 

۲. فونت ایران یکان

فونت ایران یکان زیرنویس

شکل حروف این فونت به نسخ نزدیک است. ایران یکان یک فونت هندسی، مدرن، روان و متناسب با سلیقه ما ایرانی‌ها بوده و به دلیل وجود منحنی‌ها و نزدیکی به خط نسخ برای متن‌های ریز و طولانی مناسب است. بنابراین می‌تواند یک گزینه خوبی برای زیرنویس فیلم‌ها باشد.

مشاهده ایران یکان در سایت فونت ایران

 

۳‌. فونت ایران سنس دست نویس

فونت ایران سنس دست نویس

فونت ایران سنس دست نویس (IRANSansDN) همان فونت ایران سنس است که با دست نوشته شده!

این فونت با استایل گِردش بسیار نرم و روان است و حس صمیمی و انسانی به مخاطب منتقل می‌کند. ساختار متعادل و ساده ایران سنس دست نویس این فونت را برای استفاده در متن‌های ریز و طولانی مناسب کرده است. اگر می‌خواهید حس و حال فیلم را بهتر دریافت کنید ایران سنس دست نویس گزینه دوست داشتنی برای زیر نویس است.

مشاهده فونت ایران سنس دست نویس

 

۴. فونت راوی

فونت راوی زیرنویس

راوی یک فونت جوان، باانرژی به‌روز است. الف‌های کوتاه، کاسه‌های کوچک و بدنه منسجم، دندانه‌های بلند، چشم‌های بزرگ و کنتراست ضخامت کم فونت راوی تجربه کاربری خوبی به مخاطب می‌دهد. این فونت به دلیل خوانایی و روان‌خوانی برای استفاده در متن‌های طولانی و زیرنویس‌ها بسیار مناسب است.

مشاهده راوی در سایت فونت ایران

 

۵. فونت وزیر

فونت وزیر

حقیقتاً وضوح و خوانایی بالای فونت وزیر دست کمی از فونت‌های قبلی ندارد. این فونت ساده و متعادل در هر وزنی که باشد انتخاب خیلی خوبی برای متن‌های طولانی و زیر نویس است.

دانلود رایگان فونت وزیر از سایت فونت یاب

 

 

خب تا اینجا خیلی سریع و کوتاه با ۵ فونت مناسب زیر نویس آشنا شدید. این نکته را در نظر بگیرید که فونت‌های معرفی شده در این نوشته از نظر طراحی و ظاهر قلم انتخاب شده‌اند اما لیست فو‌نت‌ های مناسب زیر نویس محدود به موارد این مقاله نبوده و ده‌ها فونت مناسب دیگر هم وجود دارد

جمع‌بندی

اگر چه ما در مقاله انتخاب فونت مناسب در مورد معیارهای مهمی صحبت کردیم اما ۲ معیار وضوح و خوانایی برای هر فونتی که متن را به شما نمایش می‌دهد لازم است. در این مقاله معیارهای انتخاب فونت زیر نویس را به شما گفتیم و ۵ تا از بهترین فونت های مناسب (پولی و رایگان) را به شما معرفی کردیم.

اگر قصد خرید این فونت‌ها را دارید می‌توانید با کد تخفیف فونت ایران از طرف‌ های کانتنت (hicontent20) فونت‌ها را با ۲۰٪ تخفیف تهیه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *