خرید دوره آموزشی

۸ نکته که قبل از خرید دوره آموزشی باید بدانید + پادکست

خواندن این مطلب 3 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1402/05/06

سلام رفیق به اولین پادکست دلی های کانتنت خوش اومدی ❤️

.

.

.

.

میخوام ۸ تا از مهمترین معیارهای انتخاب دوره مناسب را بهت بگم، هر دوره‌ای که میخوای بخری بهترین دوره ارز دیجیتال، بهترین دوره فارکس، بورس، تولید محتوا، سئو، دیجیتال مارکتینگ، فتوشاپ، هرچی … تو باید این 8 نکته رو توی اون دوره بگنجونی و در نهایت خیلی راحت میتونی بهترین دوره رو انتخاب کنی. به هیچ عنوان این پادکست رو از دست نده! بریم سراغ معیارها 👇

۱. هدفت چیه؟

باید هدفت از دیدن دوره مشخص باشه، میخوای به کجا برسی؟ اینو با خودت مشخص کن.

۲. مدرس دوره کیه؟

اکثر مدرس‌های امروزی چندتا دوره آموزشی میگذرونن و بعدش همان مطالب رو بازگو می‌کنن، بدون هیچ تجربه عملی و محتوا جدیدی، یک مدرس کم تجربه که فقط اصول تئوری یک مهارتی رو حفظ کرده و سردی و گرمی کار را نچشیده، شایستگی تدریس ندارد.

هسته اصلی یک دوره آموزشی خوب مدرس هستش، در قدم اول پیشنهاد می‌کنم فیلم‌های آموزش رایگان مدرس را در شبکه‌های اجتماعی تماشا کن، سپس ببین با مدرس حال می‌کنی؟ لحن صحبتش رو دوست داری؟ و آیا مدرس رو فرد موفقی میبینی یا نه؟ اگه مدرس به دلت ننشست دیگه هیچ معیاری رو بررسی نکن و برو سراغ دوره دیگه.

۳. جامع بودن سرفصل‌های دوره

اینو گوشه ذهنت داشته باش که دوره‌ای به نام ۰ تا ۱۰۰ نداریم، این عبارت اشتباهه، تمامی علوم نقطه شروع دارند، اما نقطه انتها ندارند.

یه جاهایی خودت باید بری تو دل کار یاد بگیری و دوره‌ ۰ تا ۱۰۰ که همه چی یک مهارت رو بهت یاد بده، نیست!

در حالت کلی برای دیدن سرفصل‌های دوره وقت بگذار. ببینین چه مباحثی آموزش داده میشه و دوره مربوطه تا چه میزان برای تو مناسب خواهد بود.

سطح شما به شما می گوید که در چه دوره ای با چه سرفصلی باید شرکت کنید پس توجه به سرفصل دوره های آموزشی نیز می تواند کمک بزرگی برای شما باشد.

۴. تئوری نبودن دوره

آموزش تئوری همیشه آسان‌تر و سریع‌تر پیش میره، اما آیا یادگیری صورت می‌گیرد؟ نه

معمولاً مدرسان کم تجربه به آموزش تئوری روی میارن، در انتها دوره دانشجو میبینه که بمباران اطلاعاتی شده و هیچ کار عملی بلد نیست. پیشنهاد می‌کنم دور کلاس‌های تئوری را به خط بکش.

۵. پشتیبانی دوره

در حین یا بعد دوره قطعا سوالاتی برات پیش میاد که در مسیرت به یک پشتیبان خوب نیاز داری، برای همین قبل اینکه به خرید دوره فکر کنی، ببین چه مدت پشتیبانی ارائه میدن و از چه کانال‌هایی پشتیبانی انجام میشه؟

۶. مدت زمان دوره

معیار درستی نیست که کیفیت دوره را از زمان دوره قضاوت کنیم و بگیم هر دوره‌ای که طولانی‌تر باشه، بهتر است یا برعکس. عمومآ هر مدرس بر اساس تقویم کاری خود، سرفصل‌هایی را در نظر میگیره و مدت زمان هر دوره‌ای متفاوته.

۷. نظرات دانشجویان دوره

اگر نظر منو بخوای، نظرات شرکت‌کنندگان دوره بسیار مهمه، برای پیدا کردن این افراد هم نیازی نیست راه دوری بری، کامنت‌های گذاشته شده تمام پست‌های فلان مجموعه را زیر و رو کن، سپس در دایرکت سوالات خودتو مستقیما از آنها بپرس، مطمئنا تجربه‌شون رو بهت میگن.

۸. تخفیف برای خرید دوره

در آخر هم اگه خواستی از مدیروب، نوین آکادمی و مجموعه‌های دیگه تخفیف بگیری، کافیه به تلگرام های کانتنت پیام بدی که ما برات تخفیف بگیریم 🙂

به عنوان کلام آخر: رفیق به هیچ وجه چند دوره را همزمان باهم مشاهده نکن؛ اول یک دوره را به صورت کامل ببین، پس از پایان دوره و تمرین و تکرار اگر نیاز به ادامه داشت دوره بعدی را مشاهده می‌کنی، در غیر اینصورت هر آنچیزی که از دوره اول یاد گرفتی رو بهش عمل کن. دنبال انباشت اطلاعات نباش و آموزش را در هر شرایطی که شده اجرا کن.

رفیق یه خواهش دارم: با حوصله بنشین طبق معیارهای بالا، هر دوره را با جزئیات ریز مورد بررسی قرار بده تا در نهایت دوره مناسب رو انتخاب کنی.

5/5 - (3 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *