بروزرسانیشده در تاریخ 1400/08/11
تصور کنید مدتها برای سایتی وقت و انرژی میذارید اما بخاطر یک اتفاق یهو همه چیز از بین میرود. همانطور که میدانید روز به روز دنیای تکنولوژی پیشرفت میکند و روشهای جدیدتری برای هک ابداع میشود، از اینرو تمام سایتهای کوچک و بزرگ، باید مقولهی بکاپ گرفتن از سایت وردپرس را جدی بگیرند و سایت خود را بیمه کنند. منظور از بیمه، تهیه بکاپ از اطلاعات سایت است.
شاید از خودتان بپرسید که سایت من تابحال با هیچ مشکلی روبرو نشده، اصلآ چرا باید بکاپ بگیرم؟
اگر تا الان سایت تان با تهدیدی روبرو نشده، بدون شک دیر یا زود یک یا چندین مشکل برایتان پیش میآید. مشکلاتی مثل: اختلال در هاست سایت، نصب افزونههای مخرب و یا اشتباهاتی ناخواسته میتواند عامل از بین رفتن بخشی یا تمام سایت شود. خدای نکرده اگر این اتفاق برای سایت تان بیفتد و هیچ فایل بکاپی نداشته باشید، مجبورید از نو شروع کنید که محاله دوباره مثل قبل فعالیت کنید. پس این وظیفه شماست که بطور منظم از وب سایت خود بکاپ بگیرید.
سایتی که یک سیستم بکاپ گیری حرفه ای تدارد، همانند تکه سنگی است که در لبه پرتگاه آماده سقوط است.
معرفی بهترین افزونه بکاپ گیری برای وردپرس
کلآ برای بکاپ سایت وردپرس دو تا روش وجود دارد: بکاپ گیری دستی و استفاده از پلاگین بک آپ گیری. در ادامه میخواهیم چندین افزونه پشتیبان گیری رایگان و پولی که در وردپرس وجود دارد و استفاده از اکثر آن ها نسبتاً آسان است را به شما معرفی کنیم تا براحتی سایت خود را بیمه کنید!!
یادتان باشد که: اکثر هاستینگ ها از سایت شما بکاپ تهیه میکنند اما آیا دقت کردید که در قوانین این شرکت های هاست نوشته شده که اگر سایت شما به مشکل بخورد، ما تضمین دهنده ارائه بکاپ شما نیستیم؟ اکثرآ افراد به این قوانین هاستینگ ها نگاه نمیکنند و گاهی به دلیل عدم بکاپ گیری از سمت خودشان دچار مشکل میشوند.
ما در مقاله ای با عنوان بهترین هاست برترین شرکت های هاستینگ را عمیقآ بررسی کردهایم که میتوانید برای خرید هاست به این مقاله مراجعه کنید.
1. افزونه UpdraftPlus
افزونه UpdraftPlus پادشاه تمام افزونه های بک آپ گیری وردپرس است که با بیش از 3 ملیون نصب فعال بالاترین رتبه را بین سایر رقبا دارد. روند تهیه نسخه پشتیبان با این پلاگین، بسیار ساده بوده و شما میتوانید بصورت دستی و یا بصورت خودکار و زمان بندی شده بکاپ تهیه کنید. همچنین با افزونه UpdraftPlus از فایل ها و پشتیبان گیری پایگاه داده خود در فضای ابری پشتیبان تهیه کنید و با یک کلیک ساده آنها را بازیابی کنید.
مزیت برجسته این افزونه اینکه به شما بابت انتخاب حافظه ریموت برای ذخیرهسازی بکاپ، حق انتخاب میدهد؛ که Google Drive، Dropbox ،and Amazon S3 و … بخشی از حافظههای ریموت و ابری هستند.
این افزونه در دو نسخه رایگان و پرمیوم ارائه میشود. که در ادامه ویژگیهای نسخه رایگان و پرمیوم را ذکر میکنیم.
ویژگیهای نسخه رایگان این افزونه:
- امکان بکاپ و بازگردانی آن
- امکان ذخیره نسخه پشتیبان بهطور مستقیم در Google Drive، Dropbox و …
- کسب عنوان بهترین افزونه بکاپ وردپرس
- پرسرعت و استفاده کمتر از منابع سرور
- کلون کردن سایت و انتقال آن به دامین یا هاست جدید
- تهیه نسخه بکاپ بهصورت خودکار و زمانبندی شده
- تامین امنیت برای فایلهای پشتیبان
ویژگیهای اضافه در نسخه پرمیوم:
- انتقال و مهاجرت سایت وردپرسی
- بکاپگیری تدریجی
- بکاپگیری از پایگاه داده و فایلهای غیر وردپرسی
- امکان گزارش لحظه به لحظهی پیشرفته از پشتیبانگیری
- امکان بکآپگیری در چندین فضای ابری همزمان
- قابلیت رمز نگاری دیتابیس
- ادامه خودکار آپلود های ناموفق
- خطایاب کاربردی برای پیدا کردن مشکلات افزونه
- و …
خود ما در های کانتنت افزونه UpDraftPlus Premium را از راست چین خریداری کردیم و این افزونه را به شما هم پیشنهاد میدهیم.
مشاهده افزونه UpdraftPlus در راست چین
2. افزونه Duplicator Pro
افزونه Duplicator Pro یک پلاگین برای ساخت بسته نصبی آسان جهت پشتیبان گیری از کل سایت و انتقال آن می باشد. ممکن است شما مدیر سایت باشید و بخواهید سایت وردپرسی خود را از یک هاست به هاست دیگری منتقل کنید و یا ممکن است سایت خود را در لوکال هاست طراحی کردهاید و میخواهید آن را به هاست واقعی منتقل کنید، در این دو حالت نباید هیچ اطلاعاتی از شما حذف شود و دقیقا عین خود مطالب و تنظیمات منتقل شوند، افزونه داپلیکتور پرو دقیقآ برای اینکار طراحی شده است. این افزونه بخاطر عملکرد فوقالعادش تا الان بیش از 1 میلیون نصب فعال داشته داشته است.
افزونه داپلیکیتور در دو نسخه رایگان و پرمیوم ارائه میشود. در نسخه رایگان شما نمیتوانید از دیتابیس های سنگین نسخه پشتیبان تهیه کنید اما اینکار با افزونه داپلیکیتور پرو امکان پذیر است. در ادامه قابلیت های نسخه رایگان و پرمیوم را بررسی میکنیم.
ویژگیهای نسخه رایگان داپلیکیتور:
- امکان تهیه بکاپ از کل سایت یا بخشی از آن
- انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر با درصد خرابی صفر
- انتقال سایت از لوکال هاست به هاست یا سرور
- قابلیت انتقال یک سایت زنده به لوکال هاست
ویژگیهای اضافه در نسخه پرمیوم:
- قابلیت زمانبندی پشتیبان گیری
- قابلیت کپی سایت به یک محیط نمایشی یا Staging
- انتقال فایل بکاپ به سرویسهای ابری مثل Dropbox ,Google Drive
- تنظیمات اضافی برای WP-Config
- قابلیت انتقال یک سایت وردپرس بین دامنه ها یا هاست های دلخواه خود
- مدیریت امنیت و حذف فایل های خطرناک از هاست بعد از نصب
مشاهده افزونه داپلیکیتور پرو در راست چین
3. افزونه BackWPup
آخرین افزونه که لیاقت بودن در لیست بهترین افزونه بک آپ وردپرس را دارد، افزونه BackWPup است. این افزونه رایگان از زمان تولید توانسته بیش از 700 هزار بار نصب فعال داشته باشد که نشان از محبوبیت آن است. با BackWPup میتوانید یک بکاپ کامل از سایت خود ایجاد کرده و آن را در هر سرویس و فضای ابری ذخیره کنید. برای انتخاب فرمت فایل بکاپ، سه گزینهی Zip, Tar ,GZip پیش رو دارید تا مطابق با نیازتان، یکی را انتخاب کنید.
به صورت پیش فرض، پرونده های پشتیبان در مکان / wp-content / backups وبسایت شما ذخیره می شوند. از آنجا که از تمام پرونده ها، از جمله پرونده های غیر وردپرس شما در روت سایت شما پشتیبان تهیه می شود، توصیه می شود مسیر را برای ایمن بودن آن تغییر دهید. این افزونه به شما این امکان را میدهد تا پرونده هایی که نمی خواهید از آنها بکاپ بگیرید را حذف کنید.
امکانات افزونه BackWPup:
- بکاپ از دیتابیس (mysqli)
- برون ریزی فایل xml وردپرس
- امکان تهیه بکاپ از افزونههای نصب شده
- مشاهده مستقیم لاگهای بکاپ گیری
- انتقال مستقیم فایل بکاپ به فضای ابری دلخواه، پوشه هاست و یا ایمیل
- ارسال گزارشهای مربوط به پشتیبانگیری از طریق ایمیل
- ذخیره نسخه پشتیبان در دایرکتوری
برای دانلود رایگان این افزونه اینجا کلیک کنید.
سخن آخر
پشتیبان گیری یک سپر خوب در مقابل هر نوع تهدید امنیتی از سمت سایت میباشد. لطفاً وقتی بکاپ میگیرید، نسخه بکاپ را در همان سرور وب سایت خود ذخیره نکنید؛ با این کار شما تمام اطلاعات را در دام هک شدن قرار می دهید. اگر سخت افزار سرور شما خراب شود یا در بدترین حالت هک شوید، نسخه ی پشتیبان به خطر می افتد. به همین دلیل نسخه های پشتیبان خود را در یک سرویس ذخیره سازی شخص ثالث قرار دهید. همانطور که میدانید افزونههای متعددی جهت تهیه نسخه پشتیبان طراحی شدهاند، ما در این پست 3 تا از بهترین افزونه های بکاپ گیری را بررسی کردیم تا شما بتوانید بهترین گزینه را برای سایت تان انتخاب کنید. در مقاله بعدی میخواهیم به بهترین افزونه های پنل کاربری در وردپرس بپردازیم.
دیدگاهتان را بنویسید