افیلیت مارکتینگ چیست؟ الفبای افیلیت به زبان پادکستی

خواندن این مطلب 3 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1402/08/26

این روزها کسب درآمد از اینترنت بسیار همه گیر، متنوع و جذاب شده. توی افیلی کست شماره ۲ میخوام در مورد مدل کسب درامد از طریق همکاری در فروش بیشتر صحبت کنیم.

اینکه همکاری در فروش چیه، چطوری کار میکنه و از چه روش‌هایی میتونیم همکاری در فروش رو انجام بدیم و در نهایت یه مثال واقعی از سیستم همکاری در فروش براتون میزنم.

به زودی پادکست گذاشته میشه

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ  چیست؟

به همکاری در فروش، بازاریابی واسطه‌ای یا بازاریابی وابسته‌ای هم میگن؛ تو این روش شما واسطه‌ای میشید بین مشتری و فروشنده و به واسطه یه سری اقدامات، در فروش محصول یا خدمت یک فروشنده با اون همکاری کنید.

فرض کنید دوستی دارید که گوشی موبایل می‌فروشه، شما باهاش صحبت می‌کنید و بهش میگید که اگر از سمت شما کسی برای خرید گوشی اومد به شما درصدی از فروش رو به عنوان پورسانت بده. حالا این شخصی که از سمت شما معرفی شده تا سی روز هر خریدی انجام بده دوست شما بهتون پورسانت میده. این میشه یه نوع افیلیت مارکتینگ در دنیای واقعی.

همکاری در فروشه توی فضای آنلاین چطوری کار میکنه؟

معمولا سایت‌هایی که سیستم همکاری در فروش دارند از تکنولوژی کوکی‌ها استفاده می‌کنند و متوجه میشن که کی از سمت شما خرید رو انجام داده و درصدی بازاریاب از اون خرید به صورت خودکار حساب میشه. این همون روشیه که های کانتنت داره ازش کسب درامد میکنه.

در دنیا روش‌های دیگه‌ای هم برای همکاری در فروش وجود داره، مثلا به ازای هر لید، هر ثبت نام یا هر کلیک که برای فروشنده بیارید به شما درصدی داده میشه. در ایران خیلی کم از این نوع روش استفاده میکنن؛ در پادکست‌های بعدی راجع به انواع همکاری در فروش صحبت داریم.

چطور باید همکاری در فروش رو انجام بدیم؟

باید محتوا خوب ارائه بدیم که نیاز کاربر برطرف بشه که ما بهش بازاریابی محتوا میگیم.

حتما دیدید توی اینستاگرام بلاگرها میان یه رشته استوری درباره مثلا یه شامپو ضد ریزش میزارن و ویژگی‌هاش رو میگن و افرادی که از شامپو رضایت داشتن و در نهایت لینک همکاری در فروش خودشون رو قرار میدن، این یه جور بازاریابی محتواست.

دلی که ما توی های کانتنت استفاده می‌کنیم هم همینطوره، ما دوره‌های آموزشی رو بررسی می‌کنیم و در مورد ویژگی‌هاش میگیم.

مخاطب با خوندن مقاله ما میفهمه که آیا این دوره کارش میاد یا نه. در نهایت مخاطب وقتی تصمیم بگیره خرید کنه از طریق لینک ما محصولش رو تهیه میکنه و ما به‌ازای هر خرید پورسانت میگیریم.

البته ما تو های کانتنت علاوه بر بازاریابی محتوا به کسایی که پیام میدن به رایگان مشاوره خرید دوره میدیم.

۴ ستون یک سیستم افیلیت مارکتینگ

به نظرم پایه‌های همکاری در فروش فروشنده، بازاریاب، پلتفرم بازاریابی و خریداران هستند که اگر یکی از این ستون‌ها نباشه کار انجام نمیشه.

در مورد هر کدوم توضحیات مختصری میدم و توضیحات کامل‌تر بمونه برای افیلی کست‌های بعد.

فروشنده: صاحب محصول یا خدمات که تمایل داره دیگران در ازای درصدی از فروش براش بازاریابی کنند.

بازاریاب: در واقع کسیه که صاحب محصول نیست! ولی یه جورایی اونو میفروشه با محتواهاش، و به‌ازای هر فروش درصد بازاریابی می‌گیره.

پلتفرم بازاریابی: هر بستری که بشه توش محتوا منتشر کرد و بازاریابی محتوا انجام داد و دیگران رو به یک اقدام خاصی دعوت کرد میشه پلتفرم بازاریابی.

خریداران: کسایی که دنبال خرید محصولند و بازاریاب با محتوای کمک کننده‌ش باید خرید رو برای اونا راحت کنه.

نکته: در افیلیت مارکتینگ بازاریاب و فروشنده هر دو در جهت رفع نیاز مشتری قدم برمیدارن، اینطوری سود بیشتری نصیب هر سه طرف میشه. در واقع این سیستم به نظرم سه سر برده! فروشنده، بازاریاب و مشتری همه به سود میرسند.

مثالی از نوع همکاری در فروش زومیت

این سایت گوشی‌ها رو دقیق بررسی میکنه و لینک همکاری در فروش میزاره، در نهایت از مخاطب میخوان برای خرید رو لینک افیلیتی اونا بزنه و از اون طریق خرید کنه.

اگر بخوام در مورد سیستم‌های همکاری در فروش ایران براتون مثال بزنم، میتونم از دیما افیلیت بگم. فروشگاه‌های زیادی با دیما همکار هستند که میتونید روی بازاریابی محصولاتشون کار کنید. شما با تولید محتوا کاربر رو برای خرید راهنمایی می‌کنید و ازش درخواست می‌کنید که با لینک شما محصول رو بخره. در مقاله بهترین سایت‌های همکاری در فروش بهترین سیستم‌های افیلیت مارکتینگ در ایران را بررسی کرده‌ایم.

جمع‌بندی

در این مطلب متوجه شدیم که همکاری در فروش در واقع یه مدل بازاریابی برای محصولات دیگرانه و در قبال فروشی که از سمت شما ایجاد شده به شما سود تعلق میگیره و بهترین مدل بازاریابی در این مدل، بازاریابی محتواست.

در نهایت باید بگم افیلیت مارکتینگ یه مدل بی‌نظیر برای کسب درامد بدون سرمایه یا با حداقل سرمایه ست. کافیه کمی بازاریابی محتوا رو یاد بگیرید.

اگر دوست دارید این مدل کسب‌وکار رو شروع کنید، اصلا عجله نکنید و منتظر آموزش همکاری در فروش بعدی  ما باشید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *