بروزرسانیشده در تاریخ 1402/09/11
در هر کاری که باشید احتمالاً روزهایی بوده که سردرگم شده و احساس کردید که نیاز به راهنمایی یک شخص باتجربه دارید. این روزها اهمیت مشورت در زندگیهای ما بیشازپیش پررنگتر شده.
اگر به فرایند سئو هم دقت کنیم، میبینم سئو هم مانند زندگی است. گاهی اوقات ما هر کاری که بلد بودیم را انجام دادیم؛ اما نتیجه دلخواه حاصل نمیشود. اینجا نیاز داریم به یک مشاور کاربلد که به ما بگوید بهترین اقدام بعدی ما چه باشد.
در این مقاله میخواهیم بدانیم مشاور سئو کیست، چه کمکی به ما میکند، چرا باید مشاوره سئو داشته باشیم، معیارهای انتخاب مشاور سئو چیست و انواع مشاور سئو چیست و به صورت کلی با مشاور سئو آشنا خواهیم شد.
مشاور سئو کیست؟
مشاور سئو یک سئوکار باتجربه و حرفهای است که میتواند با بررسی سایت ما بهترین اقدامات سئویی را برای رشد بهتر سایت طراحی کند.
اقداماتی از جمله طراحی استراتژی محتوا، آپدیت محتوایی، رفع ایرادات فنی سایت و تشخیص نیاز سئو خارجی سایت بر عهده مشاوره سئو است. مشاور سئو تشخیص میدهد که آیا خطری از سمت رقبا شما را تهدید کرده یا نه.
مشاور سئو چه کمکی به سایت میکند؟
مشاور سئو با مهارتی که در سئو داخلی و خارجی، تجزیهوتحلیل کلمات کلیدی و تشخیص و حل مشکلات فنی دارد برای بهبود رتبه سایت ما بهترین اقدامات را طراحی و اجرا میکند.
چرا باید مشاور سئو داشته باشیم؟
همانطور که گفتیم تجربه، مشخصه بارز یک مشاور سئو کاربلد است. به نظرم هوشمندانه است که با صرف یک هزینه معقول از تجربه سئوکاری که صدها پروژه را مدیریت کرده استفاده کنیم و به نحوی تجربه او را بخریم و از خسارتهای مالی، زمانی و اعتباری ناشی از اقدامات نادرست جلوگیری کنیم.
معیارهای انتخاب مشاور سئو
داشتن معیارهای واضح و دقیق به ما کمک میکند تا بهترین انتخاب را داشته باشیم. اگر بخواهیم در مورد انتخاب بهترین مشاوره سئو معیارهایی در نظر بگیریم باید به موارد زیر اشاره کنیم:
• تجربه و سابقه کار
• داشتن نمونه کار سئو
• بررسی تجربه مشتریان قبلی
• نحوه پاسخگویی به مشتری
• حضور در شبکههای اجتماعی
برای جزئیات بیشتر در این معیارها، حتما به مقاله معیارهای انتخاب مشاور سئو سر بزنید.
انواع مشاور سئو را بشناسیم
اگر بخواهیم به مشاوره سئو کمی جزئیتر نگاه کنیم، میتوانیم به چند بخش تخصصی آن را تقسیم کنیم:
۱. مشاوره شروع کسبوکار
داشتن یک نقشه راه در شروع کسبوکار یک برگ برنده برای شماست. نهتنها از لحاظ هزینه بلکه از لحاظ اعتمادبهنفس و پیشبینی اقدامات لازم، کار را برای شما راحت میکند. در مشاوره سئو شروع کسبوکار اهداف و انتظارات از سایت، شناخت مخاطب هدف، تحقیق کلمات کلیدی و تحلیل سئو رقبا انجام میشود.
۲. مشاوره بهبود سئو داخلی
اگر سایتتان دستوپاشکسته محتوا تولید کرده و زیاد به ارتباط بین محتواها اهمیت ندادید، مشاوره بهینهسازی سئو داخلی به بهبود رتبه کلمات هدفمند کمک خواهد کرد.
۳. بهینهسازی سفر مشتری
با مشاوره سئو در مورد بهبود سفر مشتری و قیف فروش میتوانید به شکل کاملاً حرفهای پاسخ مشتری را بدهید و او را برای خرید ترغیب کنید. در این نوع مشاور در مورد کلمات کلیدی هدف، نحوه چیدمان دستهبندیها و… صحبت خواهد شد.
۴. مشاوره سئو خارجی
اگر قصد لینکسازی خارجی برای سایتتان را دارید، لطفاً برای وقت و هزینه و انرژی خودتان ارزش قائل شوید و بدون مشاوره آن را انجام ندهید. استراتژی درست برای سئو خارجی میتواند سایت شما را مثل موشک به رتبههای برتر پرتاب کند.
سخن آخر
هر کسبوکار آنلاینی از لحظه تولدش با سئو سروکار دارد؛ بنابراین مشاور سئو تقریباً یک نیاز دائمی است. او با برنامهریزی، تحلیل سئو سایت، تدوین استراتژی سئو، آموزش سئو و بهینهسازی سایت به رشد آن کسبوکار کمک میکند.
در این مقاله سعی کردیم یک تعریف جامع و درست از مشاور سئو داشته باشیم. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد. در آخر پیشنهاد میکنم اگر به دنبال یادگیری سئو هستید، سری به مقاله بهترین دوره های سئو بزنید.
دیدگاهتان را بنویسید