انتخاب قالب وردپرس

25 نکته مهم برای انتخاب قالب وردپرس (حرفه‌ای انتخاب کن)

خواندن این مطلب 13 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1401/10/04

فکر کنم بدانم در چه وضعیتی هستید، من هم مثل شما در انتخاب قالب وردپرس دچار سردرگمی و وسواس زیادی شده‌ام؛ فقط شما نیستید که این حس را دارید. زمانی‌که قصد خرید قالب وردپرسی را داشتم، ایده نوشتن این محتوا بهم الهام شد و توانستم با نوشته‌های همین مقاله، قالب مجله‌ای دیستو را برای های کانتنت خریداری کنم، پس شما هم با خیال راحت به حرف‌هایم گوش بسپارید.

در این مقاله قصد دارم تمام نکات ریز و درشت در انتخاب قالب وردپرس را با شما در میان بگذارم و چیزهایی به شما بگوییم که قطعاً به خرید بهترین قالب برای کسب‌وکارتان کمک خواهد کرد. خواندن این مقاله را به شدت به افرادی که قصد خرید قالب وردپرس را دارند، پیشنهاد می‌کنم.

راهنمای خرید قالب وردپرس {25 مورد حیاتی}

راهنمای خرید قالب وردپرس

هرچه جلو می‌رویم قالب‌های وردپرس با تنوع بیشتری تولید می‌شوند، برای همین انتخاب قالب سخت شده است. در ادامه 25 عامل مهم که در خرید قالب وردپرس باید به آن توجه کنید را برایتان بازگو می‌کنم.

یک نکته خیلی مهم: در ابتدا باید بگوییم که هیچ قالبی 100% نیازهای شما را تامین نخواهد کرد! برای قابلیت‌های ویژه‌ای که در ذهن دارید، جاهایی مجبورید از افرونه‌های وردپرس کمک بگیرید.

1.در قدم 0ِ0 تمام نیازهایتان را مشخص کنید

به نظرم اولین و اصلی‌ترین فاکتور در خرید قالب وردپرس، متناسب بودن قالب با کسب و کار شماست. هر پوسته‌ای ساختار، ویژگی و امکانات منحصر به فرد خودش را دارد. شما ابتدا باید نیازها و انتظارات‌تان را بنویسید و مشخص کنید چه سایتی با چه اهدافی راه‌اندازی می‌کنید و سپس دنبال قالب مدنظرتان بگردید. وقتی این موارد مشخص شود، تعداد گزینه‌های بسیار کمی برای انتخاب می‌ماند و همین کار شما را ساده می‌کند.

پس بهتر است قبل از هر کاری هدف‌تان از راه‌اندازی سایت مشخص باشد تا در انتخاب قالب برای سایت وردپرسی بهترین تصمیم را بگیرید.

2. سادگی کلید [موفقیت] است

احتمالآ شما هم برای خرید قالب، مارکت‌های وردپرس (راست چین و ژاکت) را بالا و پایین کرده‌ و با قالب‌های پر رنگ و لعاب زیادی روبه‌رو شده‌اید؛ هرکدام از قالب‌ها به روش خاصی با انیمیشن‌ها یا رنگ‌های متنوع، قصد جلب توجه شما را دارند. زیبایی و چشمگیر بودن قالب در کنار سادگی به شدت خوب است.

به شما توصیه می‌کنم قالبی را انتخاب کنید که دارای یک پلتفرم ساده بوده و به جای نمایش جزئیات زیاد و گیج کننده تنها روی موارد اصلی تمرکز کند. هرچه قالب ساده‌تر و کاربردی‌تر باشد، به طور قطع می‌تواند روی عملکرد وب‌سایت شما تاثیر مثبت بگذارد.

توجه: «زیبایی در سادگی است» منظور این نیست که هیچ رنگ و لعابی به سایت‌تان ندهید. بلکه باید تا حد امکان از شلوغ کردن صفحات سایت خودداری کنید.

3. به سبک بودن قالب اهمیت بدهید

طرح قالبی که انتخاب می‌کنید بخش بزرگی از صفحه اصلی سایت شما را شامل می‌شود و بیشترین تاثیر را در سرعت و زمان بارگذاری صفحه دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که زمان بارگذاری قالب‌های سبک، نسبت به قالب‌های سنگین ۴۲ درصد کمتر است! و تأخیر در بارگذاری سایت می‌تواند باعث از دست رفتن بازدیدکننده‌، مشتری و در نتیجه کاهش درآمد شما شود.

حالا چگونه می‌توان سبک بودن یک قالب را تشخیص داد؟ شما می‌توانید سبک بودن قالب را با استفاده از ابزار Gtmetrix یا Google page speed تشخیص دهید. یا صفحات مختلف قالب‌ را بررسی کرده و ببینید سرعت لود چطور است؟!

4. روی قالب‌های پرفروش دست بگذارید

قالب‌های پرفروش

اگر در سایت‌های فروش قالب وردپرس گشتی زده باشید، می‎‌بینید که هر سایت هزاران قالب برای فروش دارد. بررسی و انتخاب قالب مناسب از بین این تعداد کار بسیار زمانبر و تقریبا نشدنی است. سایتی مثل themeforest که بزرگترین مرجع فروش قالب در دنیاست، بیش از 50 هزار قالب دارد.

با این آمار شاید بپرسید، چگونه قالب وردپرس مناسبی را انتخاب کنم؟ بهترین راهکار اینکه وارد سایت‌های فروش قالب شده و سراغ پرفروش‌ترین قالب‌های وردپرس آن سایت بروید. جالب است بدانید که بیش از 90% سایت‌های وردپرسی دنیا از 20 قالب برتر استفاده کرده‌اند و بهتر است شما نیز به این افراد اعتماد کنید و با لحاظ کردن توضیحات این مقاله، یکی از پرفروش‌ترین قالب‌های وردپرسی را بخرید.

به عنوان نمونه: وقتی قالب وودمارت در راست چین فقط به صورت قانونی بالای 15 هزار بار به فروش رفته است، نشان‌دهنده خوب و مناسب بودن آن قالب است (امکان ندارد این تعداد از افراد دچار اشتباه شده باشند).

اگر برای خرید قالب وردپرس از راست چین یا ژاکت استفاده می‌کنید، حتمآ تعداد فروش قالب را یکی از ملاک‌هایتان قرار دهید. (به تاریخ انتشار قالب هم توجه داشته باشید، برای فهمیدن اینکه چندسال این قالب قدمت دارد)

در این رابطه پیشنهاد می‌کنم نگاهی به پرفروش‌ترین قالب وردپرسی در ایران بیندازید.

5. سراغ قالب‌های خاص و کمیاب نروید

افراد زیادی را دیده‌ام که برای خاص‌تر شدن و متفاوت بودن سایت خود به دنبال قالب‌های کمیاب با تعداد فروش کم می‌گردند. این افراد می‌خواهند سایت‌شان شبیه به سایت دیگران نباشد. این افراد خرید قالب‌های پرفروش را به معنای تکراری شدن ظاهر سایت‌شان می‌‎بینند؛ اما نمی‌دانند که پوسته لزومآ چند عدد فایل گرافیکی و یک ظاهر ساده نیست. پوسته‌ها دارای کدهای بسیار زیادی هستند که امکانات مختلفی را به سایت اضافه می‌کنند.

هر قالبی برای خود دارای صدها تنظیمات خاص بوده که از داخل پیشخوان وردپرس قابل تنظیم است. تنظیماتی مانند فونت، رنگ، تغییر هدر، فوتر و… این تنظیمات به شما امکان می‌دهد که با استفاده از یک قالب وردپرس، سایت‌هایی را طراحی کنید که به هیچ عنوان مشابه هم نیستند.

چرا نباید قالب‌های وردپرسی کمیاب را بخرید؟ (دلیل اصلی)

قالب‌ها فایل‌های هستند که مرتب باید بروز شوند (برطرف شدن اشکالات و قابلیت‌های جدید). اگر قالب فروش کمی داشته باشد، برای توسعه دهنده آن هم توجیه اقتصادی ندارد که بخواهد وقت و انرژی بیشتری برای بروزرسانی، توسعه و پشتیبانی قالب صرف کند. در نتیجه شما می‌مانید و یک قالب که کلی اشکالات اساسی و امنیتی دارد و باید به فکر قالب دیگری باشید.

توصیه می‌کنم قالب‌های خاص و کمیابی که خریداران زیادی ندارند را انتخاب نکنید.

6. از منابع معتبر قالب وردپرس بخرید

تجربه من در این زمینه: اردیبهشت 99 از سایت mefi.ir قالب آموزشی استادیار را برای های کانتنت خریدم. (تنها فاکتور من برای خرید قیمت ارزان بود 🥲) بعد یکبار بروزرسانی و چندبار پشتیبانی یهو سایت (mefi) جمع کرد و رفت …

اوایل کار این قضیه را جدی نگرفتم تا دیدم که امکانات قالب روز به روز قدیمی‌تر می‌شود و اصلآ پشتیبانی در کار نیست، تا اینکه قالب سایت را عوض کردم. از من به شما نصیحت دنبال قالب پولی رایگان (نال شده) یا خرید از سایت‌های نامعتبر نباشید، بهترین‌ها را برای خودتان و مخاطبان‌تان انتخاب کنید.

نکته بسیار مهم: برای خرید قالب وردپرس عجله نکنید، کمی وقت بگذارید تا پول و انرژی‌تان هدر نرود و قالب مناسبی را از جای معتبری بخرید. من خودم قالب دیستو (قالب فعلی های کانتنت) و چندین افزونه را از سایت راست چین خریداری کرده‌ام و شما هم می‌توانید از این مجموعه قالب و افزونه‌های معتبری تهیه کنید.

7. بررسی نظرات و امتیازات خریداران را فراموش نکنید

انتخاب قالب مناسب

یکی دیگر از معیارهای ارزیابی کیفیت قالب وردپرس، بررسی دیدگاه‌های ارائه شده توسط کاربران و خریدارن است. اکثر سوالات متداولی که در ذهن‌ شما می‌چرخد در کامنت‌های قالب پیدا می‌شود. در بین کامنت‌ها ممکن است نظر منفی هم مشاهده کنید ولی با در نظر گرفتن تمامی نظرات متوجه رضایتمندی و یا عدم رضایت از محصول می‌شوید.

8. تاریخ آخرین بروزرسانی را یادتان بماند

یکی از اساسی‌ترین فاکتورهای انتخاب قالب وردپرس توجه به آخرین بروزرسانی قالب است؛ پوسته‌ای قابل تایید است که حداقل 6 ماه یکبار آپدیت شده باشد. اگر توسعه دهنده‌ای را دیدید که بیش از 1 ساله هیچ آپدیت یا نسخه جدیدی به قالب اضافه نکرده، به خرید آن قالب اصلآ فکر نکنید!

9. شرایط و نحوه‌ی پشتیبانی را در نظر بگیرید

پشتیبانی از قالب وردپرس

اگر در حین کار با قالب دچار مشکل شدید به کجا باید مراجعه کنید؟ درسته، به پشتیبانی قالب تیکت می‌زنید.

برای چک کردن نحوه پشتیبانی، پیش از خرید کافیست به دیدگاه‌های قالب مدنظرتان نگاهی بیندازید. نحوه پاسخ دهی پشتیبان و تاریخی که دیدگاه‌ها را جواب داده، معیار خوبی برای تعیین سطح پشتیبانی است.

پشتیبان حداکثر بایستی در ۷۲ ساعت کاری پاسخگوی شما باشد و درخواست شما را پیگیری و راه‌حل ارائه دهد. فروشندگان قالب در سایت راست چین و ژاکت به مدت ۶ ماه پشتیبانی رایگان ارائه می‌دهند و پس از آن با دریافت مبلغ ۱۰۰ هزار تومان می‌توانید این پشتیبانی را تمدید کنید.

10. به پیش نیازهای قالب وردپرس توجه کنید

نگاهی به پیش نیازهای قالب هم بزنید. نسخه php قدیمی ۵.۴ دارای حافظه ۶۴ است. بعد از این، نسخه‌های زیادی وارد بازار شدند. اگر قالب شما با نسخه‌های قدیمی php نوشته شده و فقط با نسخه قدیمی سازگاری دارد به درستی برنامه نویسی نشده است. قالب استاندارد شما باید با نسخه جدید هم سازگاری داشته باشد. از سازنده قالب این مورد را جویا شوید. همچنین نسخه php هاست خود را از هاستینگ سایت‌تان بپرسید و مطمئن شوید که با نسخه قالب وردپرس یکی هستند.

11. آموزش ویدیویی کار با قالب ضروری است

اکثر قالب‌های پرفروش راست چین و ژاکت، فیلم آموزشی کار با قالب را ارائه می‌دهند تا کاربران بیشتر با ظاهر و امکانات قالب آشنا شوند. اما از طرفی بیش از 90 درصد قالب‌های موجود بدون آموزش هستند. روی این بخش تمرکز خیلی خیلی ویژه‌ای بگذارید، فیلم آموزشی کار با قالب به شما کمک می‌کند با سازوکار قالب بیشتر آشنا شده و براحتی قسمت‌های مختلف سایت‌تان را شخصی سازی کنید.

12. چشمی سرعت سایت را بررسی کنید

سرعت قالب وردپرسی

همانطور که در مقاله تغییر قالب وردپرس اشاره شد، سرعت سایت یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر تجربه کاربری بازدیدکنندگان و رتبه بندی گوگل است. قبل از این که سراغ تغییر قالب وردپرس بروید، باید سرعت بارگذاری قالب فعلی‌تان را چک کنید. مطمئنآ قالب جدید سریعتر از قالب قبلی شما است. برای بررسی زمان بارگذاری صفحه اصلی و همچنین برخی از صفحات داخلی از ابزارهای PageSpeed Insights و gtmetrix می‌توانید استفاده کنید.

البته باید بگویم مواردی مثل کیفیت هاست یا تصاویر استفاده شده تاثیرات جدی روی سرعت قالب دارند. اما به هر حال بررسی دموی قالب به صورت چشمی در کامپیوتر و موبایل می‌تواند مفید باشد.

در مرحله بعد می‌توانید از 2 ابزار PageSpeed Insights google , getmitix برای تست سرعت سایت استفاده کنید. بهتر است اعداد پرفورمنس دموی قالب کمتر از 60 نباشد.

پیشنهاد می‌کنم اگر دوست داشتید با بهترین هاست های ایران هم آشنا شوید، سری به مقاله «بهترین هاست» بزنید.

13. قابلیت‌های اصلی قالب وابسته به افزونه نباشد

یک قالب مناسب باید قابلیت‌های زیادی را در خود جای دهد تا شما نیازی به نصب افزونه‌های متعدد نداشته نباشید! برای مثال امکان اسلایدر در قالب تعبیه شده و نیازی به نصب افزونه نباشد. هرچه تعداد افزونه‌های یک سایت وردپرسی کمتر باشد، شما کمتر با مشکلات بروزرسانی افزونه‌ها، افت سرعت سایت و مسائل امنیتی مواجه می‌شوید.

برای سرعت بارگذاری بالا و سبک بودن سایت تا حد امکان از افزونه‌های کمتر استفاده کنید.

14. به دموهای قالب نگاه ویژه‌ای بیدازید

زمانی که در حال انتخاب قالب وردپرس هستید، می‌توانید با استفاده از گزینه پیش‌نمایش، حالت کلی قالب را ببینید. اما باید بدانید که این نسخه‌های دمو، توسط طراحان حرفه‌ای ساخته شده‌اند و تصاویر جذابی بر روی آن‌ها قرار گرفته تا شما را تشویق به خرید قالب کنند.

یک ضرب المثل قدیمی می‌گوید: «هرآنچه که می‌درخشد طلا نیست» پس هر قالبی که تصاویر خوبی در آن نمایش داده شده عالی نیست.

بنابراین در خرید قالب وردپرس فریب عکس‌های داخل قالب را نخورید؛ به جای تمرکز روی تصاویر، روی نحوه چیدمان المان‌های مختلف و محل قرارگیری آن‌ها در نسخه‌های موبایل و دسکتاپ، توجه کنید.

توجه: همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردم، قرار نیست همه ویژگی‌های مورد نظر شما در یک قالب طراحی شده باشند؛ اگر ویژگی خاصی وجود ندارد ولی در کل قالب را قبول دارید، نگران نباشید چون هزاران افزونه برای ارتقاء سایت‌تان وجود دارد.

15. ریسپانسیو دیگر اختیاری نیست، بلکه اجباریست!

ریسپانسیو سایت

در دنیای کنونی واکنش‌گرا (ریسپانسیو) بودن وب‌سایت یک ضرورت به شمار می‌رود. جالب است بدانید بیش از 60٪ ترافیک وب‌سایت‌ها از طریق دستگاه‌های موبایل تامین می‌شود. بنابراین قالبی که شما انتخاب می‌کنید باید در تمامی صفحه نمایش‌های دسکتاپ، تبلت و موبایل به بهترین شکل قابل مشاهده باشد.

گوگل با سرویس mobile friendly test واکنش‌گرا بودن وب‌سایت‌ها را بررسی می‌کند. با استفاده از این سرویس اگر قالب شما ریسپانسیو نباشد، با هشدارهایی مانند: کوچک بودن اندازه متن، پهن‌تر بودن عرض محتوا نسبت به صفحه نمایش و… روبه‌رو می‌شوید.

16. سازگاری قالب با انواع مرورگرها الزامیست

هر کاربر و بازدیدکننده‌ای با مرورگر موردعلاقه خود به وبگردی می‌پردازد و این شما نیستید که مشخص می‌کنید کدام کاربر با چه مرورگری از سایت‌تان بازدید کند. بنابراین شما باید قالبی را انتخاب کنید که با مرورگرهای مختلف فایرفاکس، کروم، سافاری و… سازگاری داشته باشد تا کاربران هنگام بازدید از سایت‌تان با مشکلی مواجه نشوند.

فراموش نکنید این آزمایش را در مرورگرهای مختلف بر روی موبایل انجام دهید.

17. قالب با افزونه‌های پرکاربرد سازگار باشد

قدرت اصلی وردپرس با افزونه‌های آن مشخص می‌شود. افزونه‌ها امکانات زیادی را به وب‌سایت شما اضافه می‌کنند. در هنگام خرید قالب مطمئن شوید که قالب انتخابی‌تان از تمام افزونه‌های محبوب و ضروری پشتیبانی می‌کند.

توجه: قالب‌های جدید ممکن است از یکسری افزونه پشتیبانی نکنند؛ اگر افزونه خاصی مدنظرتان است می‌توانید از تیم پشتیبانی در این مورد سؤال بپرسید.

مقاله مرتبط: ۱۰ افزونه ضروری که وب‌سایت‌تان نیاز دارد

18. قالب از صفحه سازهای محبوب پشتیبانی کند

صفحه سازهای وردپرس

صفحه سازها، افزونه‌هایی هستند که به شما امکان می‌دهند با استفاده از قابلیت کشیدن و رها کردن طرح‌ها و چیدمان صفحات سایت خود را طراحی کنید.

اکثر قالب‌های برتر وردپرس از صفحه سازهای اختصاصی و از پیش طراحی شده برخوردارند، اما ممکن است شما قادر به کارکردن با صفحه سازهای اختصاصی نباشید و بخواهید صفحه سازی مثل: المنتور، ویژوال کامپوزر را به کار ببرید. بنابراین مطمئن شوید که قالب مدنظرتان از صفحه سازهای پرکاربرد و محبوب پشتیبانی کند.

19. وجود ابزارک‌های متنوع مفید است

ممکن است واژه‌ی ابزارک در وردپرس را شنیده باشید، ابزارک‌ یک ویژگی خاص را به سایت شما اضافه می‌کند و برای سفارشی سازی طراحی و چیدمان صفحات وردپرسی به کار می‌رود. وجود ابزارک‌های گوناگون در یک قالب به شما امکان می‌دهد بخش‌هایی مانند: آخرین نوشته‌ها، پربازدیدترین نوشته‌ها، تقویم، عکس، ویدیو و… را در قسمت‌های فوتر، صفحه‌ اصلی یا سایدبار قرار دهید.

اینکه دقیقاً در چه قسمت‌هایی از سایت بتوانید ابزارک قرار دهید، به طراحی قالب وردپرسی‌تان بستگی دارد. مطمئن شوید قالب از ابزارک‌های کاربردی و مفید برخوردار است.

20. برخورداری از فونت‌های استاندارد ضروریست

انتخاب فونت استاندارد، اولین و مهمترین قسمت در برقراری ارتباط با مخاطب است. کلمات با فونت‌های مختلف می‌توانند پیام خاصی را به مخاطب منتقل کنند. مثلآ فونت مطالب یک سایت شرکتی با یک سایت سرگرمی و طنز متفاوت است. شما باید روی فونتی دست بگذارید که با هدف و سبک سایت‌تان هماهنگ بوده و بازدیدکنندگان سایت با آن ارتباط خوبی بگیرند.

اکثر قالب‌های وردپرس دارای فونت‌های استاندارد و خوانا هستند، قبل از هرچیزی ببینید قالب مربوطه دارای چه فونت‌های است، از چه فونت‌هایی پشتیبانی می‌کند و آیا می‌توان فونت دلخواه‌تان را روی قالب نصب کنید یا نه؟

21. مسئله امنیت پیچیده‌تر است

امنیت سایت

گوگل نسبت به امنیت وب‌سایت‌ها به شدت حساس است. یعنی کافیست ربات‌های گوگل متوجه شوند که یک جوجه هکر به سایت شما نفوذ کرده تا آبرو و حیثیت‌تان را ببرند! در اصل اگر وب‌سایت شما هک شود و موتور جستجو گوگل بفهمد، باید در مدت زمان کوتاهی منتظر کاهش رتبه‌های سایت‌تان باشید.

نکته: استفاده از قالب و پلاگین‌های نامعتبر یکی از دلایلی است که امنیت سایت‌تان را به خطر می‌اندازد. برای همین توصیه می‌کنم قالب و افزونه‌های معتبر را به کار ببرید.

افزونه‌های امنیتی متنوعی برای حل مشکلات وردپرس و بالا بردن امنیت ساخته شده است. در این راستا پیشنهاد می‎کنم مقاله «بهترین افزونه های امنیتی وردپرس های کانتنت» را بخوانید.

22. حدودآ 3 ماه از تولید و عرضه قالب وردپرس گذشته باشد

معمولا توصیه می‌شود که در خرید قالب وردپرس، سراغ قالب‌های جدیدی که مدت زیادی از عرضه آن‌ها نمی‌گذرد، نروید. چراکه هر قالب جدید دارای اشکالات و خطاهایی است که به مرور زمان برطرف می‌شود؛ در نتیجه حداقل باید شش ماه از عرضه قالب گذشته باشد تا بتوان به آن اطمینان کرد.

از سوی دیگر توسعه دهنده‌ای که قالب را تولید کرده است، باید سابقه خوبی در این زمینه داشته باشد؛ اگر سازنده قالب در زمینه تولید قالب وردپرس تجربه‌ای نداشته باشد قطعا نمی‌تواند یک قالب استاندارد و بهینه شده را تحویل بازار و مشتریان دهد. بنابراین به سن قالب و توسعه دهنده توجه بیشتری بکنید.

23. قالب از سئوی مناسبی برخوردار باشد!

سئو خوب قالب

یکی دیگر از پارامترهای مهم در انتخاب قالب وردپرس کدنویسی استاندارد و تمیز است. قالب‌های پرفروش و قالب‌هایی که توسعه‌دهنده‌گان معتبری دارند، با کدنویسی استانداردی قالب‌ها را طراحی می‌کنند. از سوی دیگر کدنویسی غیراستاندارد می‌تواند روی سئو کل وب‌سایت تاثیر منفی بگذارد و زحمات شما را کم کم از بین ببرد.

اگر با برنامه نویسی آشنایی دارید، کدنویسی قالب را بررسی کنید. ولی تشخیص خوب و بد بودن آن برای افراد مبتدی کار راحتی نیست.

24. خودتان قالب را دوست داشته باشید!

اولین چیزی که شما به عنوان مدیر وب‌سایت می‌بینید، ظاهر سایت‌تان است. قالبی که می‌خرید، قرار است تبدیل به سایت شما شود و ممکن است هر روز با قالب کار کنید، پس خیلی مهمه که از ظاهر قالب سایت‌ خوشتان بیاید.

این سوال را جواب بدهید: آیا این قالب رو دوست دارید یا نه؟

25. هرگز از [قالب رایگان] استفاده نکنید

قالب وردپرسی رایگان!

آخرین نکته‌ای که باید یادآور شوم، استفاده نکردن از قالب رایگان است. برای تهیه یک قالب حرفه‌ای تیمی متشکل از ده‌ها نفر مشغول به فعالیت هستند تا برای رفع اشکالات، پشتیبانی به مشتریان و… اقدام کنند (تلاش این تیم رضای خدا نیست که!).

برخی از افراد با کرک کردن قالب‌های پولی، نسخه رایگان قالب‌ها را در سطح وب منتشر می‌کنند. حواس‌ها جمع، گول این افراد را نخورید و یکبار برای همیشه قالب ترتمیزی بخرید تا از آپدیت مادام العمر و پشتیبانی خوب بهره‌مند شوید.

شاید بگویید چرا از نسخه رایگان قالب‌های پولی استفاده نکنم؟

ببینید اکثر این نسخه‌های رایگان دارای کدهای مخربی هستند که می‌توانند امنیت سایت وردپرسی شما را به خطر بیندازند. حتی اگر پس از نصب قالب همه چیز به خوبی کار کرد، باز هم نباید خوش‌بین باشید. چراکه برخی از این کدها پس از گذشت زمان خاصی فعال می‌شوند و اقدامات مخرب را روی سایت‌تان اعمال می‌کنند. درست زمانی که شما برای سایت‌تان بسیار زحمت کشیده‌اید و بذرهایتان (محتوا و محصولات) رشد کرده‌اند.

قالب‌های رایگان هیچ بیمه و اطمینانی ندارند، اگر واقعا روی کسب‌وکارتان جدی هستید و می‌خواهید از پشتیبانی و بروزرسانی‌های قالب محروم نباشید، برای قالب وردپرس یکبار هزینه کنید.

تجربه من: ناگفته نماند که [های کانتنت] در سال اول فعالیتش از قالب رایگان مانگو وردپرسی شو استفاده می‌کرد که بعد یکسال قالب استادیار را از جای نادرست خریدم و برای سومین بار سراغ قالب دیستو راست چین رفتم. (به شدت از این قالب محتوامحور راضی هستم، اگر دنبال قالب محتوامحور می‌گردید، حتما مقاله نقد و بررسی قالب دیستو را حتمآ بخوانید)

توجه: قالب رایگان مانگو کرک شده نیست، این قالب در کل رایگان است.

سوالات رایج درباره خرید قالب وردپرس

 

قالبی که خریدم خودم باید روی سایت نصب کنم؟

تقریبآ همه توسعه دهندگان، قالب را برایتان نصب می‌کنند، اگر در نصب قالب آگاهی ندارید، اینکار را به پشتیبانی قالب بسپارید.

بهترین قالب وردپرس کدام است؟

قالب وودمارت، اکستر، انفولد و آوادا از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین قالب‌های وردپرسی هستند. برای اطلاعات بیشتر در مورد پوسته‌های برتر وردپرس پیشنهاد می‌کنم مقاله بهترین قالب وردپرس را بخوانید.

بهترین منبع برای خرید قالب وردپرس کجاست؟

با کمی گشت و گذار در اینترنت متوجه می‌شویم ده‌ها سایت مختلف در حال فروش قالب وردپرس هستند، اما باتوجه به تجربیاتم سایت راست چین و ژاکت را برای خرید قالب پیشنهاد می‌کنم (البته راست چین بیشتر!).

تمام فاکتورهای انتخاب قالب را رعایت کنم؟

جواب این سوال به هدف و سبک سایت شما بستگی دارد، کسی که قالب وبلاگی ساده بخواهد مسلما نیازی به رعایت کردن این همه فاکتور نیست؛ اما کسی که دنبال قالب آموزشی یا فروشگاهی است باید تقریبآ تمام موارد را رعایت کند.

آیا تغییر قالب وردپرس کار دشوار است؟

عمومآ تغییر دادن قالب سایت‌های وردپرسی کار چندان سختی نیست و می‌توان در کمتر از ۱ ساعت این کار را انجام داد. اما این تنها برای سایت‌هایی آسان است که محتوای زیادی در سایت خود ندارند. برای وب‌سایت‌هایی که مدت زیادی فعالیت می‌کنند، تغییر دادن قالب وردپرس به مراتب سخت‌تر است و باید نکات مهمی را رعایت کنید.

وقتشه دست به کار شوید! بعد از خواندن این مقاله، پیشنهاد می‌کنم چک لیستی از موارد گفته شده دربیاورید، سپس به سراغ مقایسه و بررسی قالب‌های مدنظرتان بروید، آخر سر متوجه می‌شوید که کدام قالب برای کسب‌وکارتان مناسب است. پس اصلا سرسری از این بخش [عملی] رد نشوید.

نکته بسیار مهم: اگر در حین خواندن توضیحات قالب و بررسی چک لیست سوالات دیگری در ذهن داشتید، به صورت تیکت یا ایمیل از تیم فروش قالب بپرسید تا با اطلاعات بیشتری اقدام به خرید بکنید.

جمع‌بندی نهایی

خب، در مقاله انتخاب قالب برای وردپرس عوامل زیادی را خواندید و فکر می‌کنم الان دیگر راحت‌تر بتوانید تصمیم بگیرید که قالب مناسب برای کسب‌وکارتان چی هست. فقط این نکته را فراموش نکنید که برای همه افراد و همه کسب‌وکارها نمی‌شود یک نسخه پیچید و گفت شما با این چندتا فاکتور اقدام به خرید قالب وردپرس بکنید. انتخاب قالب برای هر فرد با توجه به هدف، نیاز و بودجه‌آش متفاوت است.

امیدوارم خواندن این مقاله برایتان مفید بوده باشد. اگر سوالی در رابطه با انتخاب قالب وردپرس در یکی از گوشه‌های ذهنتان جا مانده و دارد بالا و پایین می‌پرد، حتما از ما بپرسید، سعی می‌کنیم در کوتاهترین زمان پاسختان را بدهیم.

5/5 - (6 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *