بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط در سال 1400
بروزرسانیشده در تاریخ 1400/09/09
برای اینکه کسب و کار خود را به درگاه پرداخت متصل کنید، لازم است بعد از راه اندازی سایت، به فکر درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت باشید. در کل درگاه های واسط پرداخت زیادی وجود دارد که در ادامه قصد داریم معتبرترین و بهترین درگاه های واسط پرداخت در سال 1400 را بررسی کنیم. پس اگر دنبال بهترین درگاه پرداخت اینترنتی هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
مقاله مرتبط: بهترین افزونه درگاه پرداخت وردپرس
درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
کلآ برای دریافت پول از مشتریان در فضای وب دو روش وجود دارد؛ روش اول اینکه از مشتریان بخواهیم تا پول را به شماره کارت و یا شماره حساب ما واریز کنند و سپس از فیش واریزی برایمان اسکرین بفرستند، البته این کار چندان حرفهای نیست و به احتمال زیاد باعث کاهش نرخ تبدیل هم میشود؛ چرا که در پرداخت کارت به کارت اعتماد مشتریان نسبت به خرید از سایت کاهش مییابد و از طرف دیگر سرعت رسیدگی به سفارشات کم میشود.
اما روش دوم که یک روش کاملآ حرفهای و مخصوص فضای وب است، استفاده از درگاه واسط پرداخت اینترنتی میباشد. در این حالت مشتریان تنها باید یک کارت بانکی و فعال بودن رمز دوم میتوانند بصورت آنلاین و از طریق درگاه پرداخت اینترنتی سایت ما، پول را پرداخت نمایند. در این حالت اعتماد مشتری به پرداخت آنلاین بیشتر است، همچنین سرعت پردازش سفارشات بالاتر میرود.
پس درگاه پرداخت اینترنتی، یک درگاه آنلاین است که بستر اصلی آن در ایران توسط بانک مرکزی فراهم شده و فرایند پرداخت و دریافت وجه را از طریق اینترنت ممکن می سازد. شما می توانید بدون رفتن به بانک در کمتر از یک روز با ارایه مدارک شخصی و تایید هویت خود کسب و کارتان را به یک درگاه پرداخت امن متصل کنید.
انواع درگاه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت اینترنتی به دو گروه واسط و مستقیم دسته بندی میشوند.
1. درگاه پرداخت مستقیم، به حساب بانکی متصل شده و مبلغ هر تراکنش، مستقیماً به حساب شما واریز میشود. (همانند بانک ملت)
مزایای درگاه پرداخت مستقیم
- کارمزد درگاه پرداخت مستقیم 0% است
- پایداری این درگاه بسیار بالا است
- تسویه حساب خودکار و روزانه
- نمایش نام برند و آدرس سایت شما در صفحه پرداخت
معایب درگاه پرداخت مستقیم
- دارا بودن نماد اعتماد (نماد باید به نام صاحب حساب باشد)
- نیاز به اجاره نامه یا سند ملکی رسمی از محل فعالیت سایت
- اگر وبسایت در حوزهای خاص فعالیت دارد نیاز به مجوز از سازمان مربوطه است
- داشتن شماره حساب نزد بانک مربوطه
2. درگاه پرداخت واسط، توسط برخی از سایتها ارائه میشود و حساب بانکی شما را به صورت غیرمستقیم به بانک متصل کرده و امکان پرداخت آنلاین را برایتان فراهم میکند. (همانند زرین پال)
مزایای درگاه واسط پرداخت اینترنتی
- نیازی به ارائه اجاره نامه یا سند ملکی نیست
- دریافت این درگاه پرداخت سریعتر و بدون دردسر است
- الزامی به داشتن نماد اعتماد الکترونیک ندارید
- شماره حساب شما میتواند از هر بانکی باشد
- هوشمندی در انتخاب درگاه پرداخت بانک؛ یعنی اگر به دلایلی درگاه پرداخت یک بانک دچار کندی سرعت شود، میتوان از درگاه پرداخت بانک دیگری برای انجام تراکنشها استفاده کرد.
معایب درگاه واسط پرداخت اینترنتی
- کارمزد درگاه پرداخت واسط بین 0.5 تا 1% است
- پایداری کمتر نسبت به درگاه پرداخت مستقیم دارد (خیلی کم پیش می آید)
- ممکن است تسویه حساب با تاخیر یک ساعت تا چند روز انجام شود
بررسی بهترین درگاه های واسط پرداخت
تعداد درگاه های واسط پرداخت در ایران در حد و اندازه نیست اما آیا همه عنوان بهترین درگاه پرداخت اینترنتی را دارند؟ قطعآ نه! ما اینجا تصمیم گرفتیم به جای بررسی تمام درگاه های واسط پرداخت، صرفا به بررسی و مقایسه برترین ها بپردازیم. در ادامه 10 تا از بهترین درگاه های واسط پرداخت اینترنتی را بر اساس معتبر بودن، تسویه حساب سریع، پشتیبانی خوب و دیگر معیارهایی که مشخص شده است معرفی می کنیم.
1. زرین پال
زرین پال با بیش از ۱۱ سال سابقه فعالیت، قدیمی ترین و معتبرترین درگاه پرداخت اینترنتی در ایران است. زمانی که سایت های درگاه پرداخت زیادی فیلتر شدند و مجوزشان باطل شد، زرین پال به کار خود ادامه داد و تا الان توانسته به کسب و کارهای زیادی خدمات ارائه کند.
یکی از امکانات ویژه زرین پال ارائه زرین کارت بوده که شبیه کارت فیزیکی است. (مثل کارت عابر بانک) تسویه حساب با زرین کارت سریعتر و با کارمزد کمتری انجام می شود. مبلغ واریزی در کمتر از ۲۴ ساعت به حساب شما واریز می شود و اینکه کارمزد تسویه حساب با زرین نیم درصد است. برای مثال اگر شخصی ۵۰۰ هزار تومان پرداخت نماید، زرین پال ۲۵۰۰ تومان را از مبلغ اصلی برداشته و مابقی را به حساب شما واریز می کند. همچنین در روزهای سه شنبه کارمزد زرین کارت صفر درصد میباشد.
زرین پال با هدف حمایت از کسب و کارهای تازه متولد شده و کمک به رشد و ادامه دار بودن فعالیت آن ها، امکانی فراهم کرده است تا افراد بتوانند در ماه اول عضویت در زرین پال، به واسطه ی یک فرمول شفاف و منصفانه، و با استفاده از کم کارمزدترین درگاه پرداخت اینترنتی تسویه حساب خود را بدون کسر کارمزد و به صورت کاملا رایگان نهایی کنند.
پس از هر تراکنش موفق، بلافاصله کارمزد آن محاسبه و کسر خواهد شد و موجودی قابل تسویه، حداکثر یک روز بعد، تا ساعت ۱۷ به حساب پذیرنده واریز می شود. فرآیند تسویه حساب پذیرندگان در روزهای تعطیل رسمی، مطابق با فرآیند پرداخت یاری، به روز پس از تعطیلی موکول می شود.
زرین پال دارای اپلیکیشن موبایلی است و شما به راحتی می توانید تراکنش های خود را مدیریت کنید، کیف پول و کارت های بانکی خود را مدیریت کنید، قبض های خود را پرداخت کنید و در واقع یک کیف الکترونیکی همراه داشته باشید.
ویژگی های درگاه پرداخت زرین پال
- ارائه کارت بانکی زرین کارت برای پذیرندگان خود
- ارائه درگاه پرداخت اختصاصی با نام کسب و کار
- ارائه لینک اختصاصی محصول برای پرداخت سریع مشتریان
- دریافت نام و نام خانوادگی، ایمیل و شماره موبایل مشتریان
- دسترسی سریع به گزارش تراکنش ها و تسویه حساب در اپلیکیشن موبایل
- کارمزد کاملا رایگان در روزهای سه شنبه (سه شنبه های طلایی زرین پال)
- پاسخگویی سریع و پشتیبانی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
- تسویه حساب رایگان در ماه اول عضویت
- سقف کارمزد یک تا سه درصدی
- ربات تلگرامی برای اطلاع از وضعیت تراکنش ها
- دریافت خروجی گزارش اکسل تراکنش ورودی و خروجی با تمام جزییات پرداخت
- انتقال وجه بین کاربران زرین پال و کیف پول
- دو سطح کاربری نقره ای و طلایی
- تسویه حساب خودکار روزانه
- لینک پرداخت اختصاصی برای هر محصول
- زیرساخت های قدرتمند و دیوار امنیتی قوی
- ایجاد کد تخفیف برای محصول دلخواه
- امکان مشارکت در فروش پذیرندگان و پرداخت پورسانت برای معرفی کاربران
- امکان ایجاد چندین کیف پول
- افزونه های آماده برای وردپرس، جوملا و فروشگاه سازهای مختلف
- پرداخت در شبکه های اجتماعی
- افزایش تراکنش های موفق با قابلیت مسیردهی هوشمند
- امکان ساخت درگاه های مختلف بانکی
- افزایش نرخ کاربران پرداخت کننده
معایب زرین پال
- هزینه اضافی بابت صدور زرین کارت
2. زیبال
پرداخت یار زیبال از سال ۱۳۹۶ در زمینه ارائه درگاه پرداخت اینترنتی به کسب و کارها شروع به فعالیت کرده است. در حال حاضر بیشتر از 12000 کسب و کار از درگاه پرداخت اینترنتی زیبال استفاده میکنند. مزایای رقابتی زیبال امنیت، پایداری و عدم قطعی آن است.
زیبال دارای پشتیبانی حرفه ای 24 ساعته است و در تمامی مراحل ثبت نام، دریافت درگاه پرداخت و اتصال آن به سایت یک تیم پشتیبانی قوی از طریق تماس تلفنی، تیکت و چت آنلاین سایت در کنارتان حضور دارند.
این مجموعه با بیشتر از 5 شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت همکاری میکند و با استفاده از سرویس سوئیچینگ هوشمند خود، در هر لحظه وضعیت پایداری و کیفیت تراکنش درگاههای مختلف را بررسی کرده و شما را به بهترین درگاه در آن لحظه متصل میکند. به این ترتیب تراکنشها با سرعت و کیفیت بسیار بالا انجام میشوند و با افزایش نرخ تراکنشهای موفق، فروش شما هم افزایش می یابد.
زیبال برای حمایت از کسب و کارها و افزایش اعتماد مشتریان، تمامی درگاه ها را به صورت اختصاصی با نام و لوگوی کسب و کار شما شخصی سازی میکند. برخلاف سایر پرداخت یارها شخصی سازی کردن درگاهها را به صورت کاملا رایگان انجام میدهد. همچنین انواع روش های تسویه منعطف از جمله تسویه اتوماتیک روزانه و ارائه افزونه رایگان برای نصب درگاه بدون نیاز به دانش فنی از جمله مزایای مثبت زیبال است.
ویژگی های درگاه پرداخت زیبال
- پشتیبانی ۲۴ ساعته و حرفه ای
- تسویه منعطف ( انواع مدل های تسویه از جمله تسویه اتوماتیک روزانه )
- ارائه اپلیکیشن درگاه پرداخت اینترنتی
- اختصاصی کردن درگاه ها به صورت رایگان
- کارمزد منصفانه
- امکان تست رایگان درگاه و سرویس ها
- همکار با بیش از ۵ شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت
- ارائه افزونه و پلاگین های آماده برای نصب درگاه بدون نیاز به دانش فنی
- همکاری با بیش از ۵ شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت معتبر
- ازائه درگاه پرداخت واسط و مستقیم
بیت پی
آیدی پی
نکست پی
پی
این مقاله آپدیت خواهد شد …
نتیجه گیری
امروزه حجم بسیار زیادی از پرداخت ها و معاملات به صورت آنلاین انجام می شود. شما هم قطعآ دنبال بهترین درگاه پرداخت برای سایت خود هستید به همین خاطر ما در این مقاله سعی کردیم بهترین درگاه های پرداخت واسط را به شما معرفی کنیم. تمام درگاه های بررسی شده دارای مجوز و قابل اعتماد هستند، اگر غیر از این بود تا الان 100 درصد غیر فعال یا اینکه فیلتر می شدند. این مطلب هر چند ماه یکبار بروز خواهد شد و اگر سایت های درگاه پرداخت معتبر دیگری شروع به فعالیت کردند قطعآ مورد بررسی قرار خواهیم داد. شما از چه درگاه ی استفاده میکنید آیا موافق این لیست هستید؟
دیدگاهتان را بنویسید