بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط + [مقایسه 7 درگاه معتبر]

خواندن این مطلب 12 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1402/10/02

اگر تجربه راه‌اندازی فروشگاه آنلاین را داشته باشید، حتماً دغدغه انتخاب بهترین درگاه پرداخت را هم تجربه کرده‌اید. به یاد دارم زمانی که فروشگاه آنلاین لوازم آرایشی داشتم، برای پیدا کردن درگاه پرداختی که کارمزد مناسب، امکانات و پشتیبانی خوب، امنیت بالا و پنل کاربری راحت داشته باشد روزها وقت گذاشتم.

اما در این مطلب از های کانتنت قصد داریم 7 تا از بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی در ایران را به شما معرفی کنیم تا شما بدون صرف زمان زیاد بهترین درگاه پرداخت را برای سایت‌تان انتخاب کنید. پس بدون معطلی برویم سراغ ادامه مطلب.

بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی

چرا به درگاه پرداخت اینترنتی نیاز داریم؟

برای اینکه بتوانید در فروشگاه آنلاین‌تان پول را از مشتری بگیرید، نیاز دارید از طریق بانک امکاناتی داشته باشید تا این کار به راحتی انجام شود. اما خودتان بهتر می‌دانید که روند این نوع کارها به شدت زمان بر و طاقت‌فرساست.

اینجاست که درگاه‌های پرداخت پیدایشان می‌شود و کار را برایتان راحت می‌کنند. شما می‌توانید این درگاه‌ها را در کمتر از یک روز دریافت کنید و به‌ازای پرداخت درصدی از هر تراکنش علاوه بر راحتی فعال‌سازی، به امکانات زیادی دسترسی داشته باشید. در ادامه به انواع درگاه‌ها اشاره کرده‌ایم.

انواع درگاه پرداخت

همان‌طور که گفتیم درگاه‌های پرداخت را می‌توانید هم مستقیماً از بانک بگیرید و هم از شرکت‌های واسطه.

درگاه پرداخت مستقیم: این نوع درگاه پرداخت را می‌توانید مستقیماً از خود بانک با شرایط زیر دریافت کنید:

  • کارمزدی بابت تراکنش‌ها از آن کسر نمی‌شود.
  • تسویه حساب سریع‌تر انجام می‌شود.
  • پایداری آن در مقایسه با درگاه واسط بیشتر است.
  • نیازمند دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) است.
  • برای دریافت این درگاه به سند رسمی ملکی و یا اجاره نامه معتبر نیاز دارید.
  • معمولاً فعال شدن درگاه مستقیم ۳ ماه زمان می‌برد.
  • باید نزد بانک مربوطه حساب داشته باشید.

درگاه پرداخت واسط: درگاه‌های پرداخت واسط، یک واسطه بین شما و درگاه پرداخت بانکی‌ هستند. برای گرفتن این درگاه نیازی به مراجعه حضوری به بانک‌ها نیست و می‌توانید از شرکت‌های واسط با شرایط زیر دریافت کنید:

  • درگاه واسط دارای 0.5 تا 1 درصد کارمزد انتقال پول است.
  • معمولاً تسویه حساب تا ۲۴ ساعت بعد انجام می‌شود.
  • نیازی به داشتن سند ملکی یا اجاره نامه نیست.
  • در برخی از سایت‌های واسط پرداخت دریافت اینماد الزامیست.
  • فرایند دریافت درگاه در کمتر از یک روز فعال می‌شود.
  • شماره حساب شما می‌تواند از هر بانکی باشد.

از آن‌جایی که شرایط گرفتن درگاه مستقیم نسبت به درگاه واسط سخت‌تر است، بیشتر صاحبان وب‌سایت‌ها ترجیح می‌دهند از درگاه واسط استفاده کنند.

بهترین درگاه های واسط پرداخت (7 درگاه برتر 1402)

بهترین درگاه پرداخت آنلاین - های کانتنت

اگر عبارت “درگاه پرداخت” را در گوگل جستجو کنید، با ۴۰+ درگاه پرداخت آنلاین روبه‌رو خواهید شد، اما سوال اینجاست که آیا همه عنوان بهترین درگاه پرداخت اینترنتی را دارند؟ قطعآ خیر! در این مقاله معتبرترین درگاه‌های پرداخت را بررسی و معرفی کرده‌ایم.

⚠️ توجه: در این بررسی شاخص‌های معتبر بودن، پشتیبانی، کارمزد، تسویه حساب و… را در نظر گرفته‌ایم.

1. زرین پال

زرین پال بهترین درگاه پرداخت برای سایت

احتمالآ برای یکبار هم شده اسم زرین پال را شنیده‌اید، این مجموعه با بیش از 12 سال سابقه فعالیت، قدیمی‌ترین و بهترین درگاه پرداخت اینترنتی در ایران است. چند سال پیش وقتی چندتا از درگاه‌های پرداخت فیلتر شدند و مجوزشان باطل شد، زرین پال به کار خود ادامه داد و تا الان توانسته به کسب و کارهای زیادی خدمات ارائه کند.

تعرفه‌های زرین پال به صورت زیر تعریف شده است:

تسویه حساب در ماه اول رایگان بوده و شما تنها کارمزد شاپرکی را پرداخت می‌کنید. کارمزد تسویه حساب به حساب بانک ۱% تا سقف ۴۰۰۰ تومان به همراه ۱۲۰ تومان به‌ازای هر تراکنش محاسبه می‌شود.

اگر از زرین لینک استفاده کنید، تعرفه به صورت ۰.۰۲٪ تا سقف ۱۰۰۰۰ تومان به همراه ۲۰۰ تومان به ازای هر تراکنش حساب می‌شود.

پشتیبانی درگاه زرین پال چگونه است؟

پشتیبانی در زرین پال بصورت 24 ساعته و در 7 روز هفته از طریق ثبت تیکت در حساب کاربری و تماس تلفنی انجام خواهد شد.

تسویه حساب درگاه زرین پال به چه صورت است؟

پس از کسر کارمزد هنگام هر تراکنش، مبلغ پرداختی حداکثر یک روز پس از انجام تراکنش و تا ساعت 17، به حساب شخص واریز شده و تسویه حساب انجام می‌شود. همچنین امکان تنظیم تسویه حساب به صورت دستی، هفتگی و ماهانه نیز در پنل کاربری وجود دارد.

2 نکته مهم در رابطه با تسویه حساب زرین پال:

1. در تسویه هفتگی و ماهانه، اگر روز انتخابی در یک هفته یا ماه تعطیل باشد، تسویه به هفته یا ماه بعد همان روز موکول می‌شود.

2. دقت داشته باشید اگر تسویه روزانه باشد در تعطیلی‌های رسمی به دلیل غیرفعال بودن سیکل پایا امکان تسویه شاپرکی وجود ندارد و تسویه شما در روز بعد از آن ثبت و انجام خواهد شد.

زرین پال، درگاه پرداخت بدون نیاز به اینماد ارائه می‌دهد؟

بله، برای فعالسازی درگاه‌های عمومی نیازی به نماد اعتماد نیست؛ اما برای فعال کردن درگاه اختصاصی، اینماد و کد مالیاتی الزامیست.

میزان سقف تراکنش درگاه چقدر است؟

محدودیتی در مجموعه تراکنش‌های ثبت شده در روز وجود ندارد، ولی سقف مبلغ هر تراکنش 50 میلیون تومان است.

درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال

2. رایان پی

رایان پی درگاه پرداخت بدون اینماد

رایان پی، بدون شک یکی از بهترین درگاه‌های پرداخت در ایران است که از اسفند 98 با توجه به تجربه تیم خود در زمینه مدیریت و هندل کردن تراکنش‌های شرکت‌های بزرگی مانند شارژ ایرانسل و همراه اول فعالیت‌های خوبی داشته است.

چرا رایان پی؟

مراحل دریافت درگاه پرداخت رایان پی، بسیار ساده است و در حدود ۲۴ ساعت کاری می‌توانید از این سرویس برخوردار شوید. استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک و نوپایی که هنوز مجوزهای لازم را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند از درگاه پرداخت آنلاین رایان پی استفاده کنند.

از ویژگی‌های خوب درگاه پرداخت رایان پی می‌توان به امنیت بالا، سهولت و سرعت انجام تراکنش‌ها و درصد بالای پایداری، ایجاد فروشگاه ساده با لینک پرداخت، تسویه گروهی و … اشاره کرد.

سرویس لینک پرداخت رایان پی چیست؟

لینک پرداخت رایان پی سیستم پرداخت آنلاین بصورت فروشگاه ساده و فرم پرداخت وجه است. این سرویس در اختیار کسب و کارهای نوپایی قرار می‌گیرد که دارای وب‌سایت نیستند و در کانال‌های دیگری مانند اینستاگرام، تلگرام، واتساپ، حمایت مالی و … فعالیت می‌کنند. هر پذیرنده می‌تواند بی‌نهایت لینک پرداخت برای محصولات و خدمات خود ایجاد کرده و در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

پشتیبانی درگاه رایان پی چگونه است؟

درحال حاضر پشتیبانی در روزهای کاری از ساعت 8 تا 18 در کانال‌های واتساپ، فرم تماس در سایت، چت آنلاین، ایمیل و تماس تلفنی انجام می‌شود.

کارمزد رایان پی چقدر است؟

کارمزد درگاه پرداخت ۱.۵ درصد تا سقف ۸ هزار تومان بوده و کارمزد لینک پرداخت ۶۰۰ تومان برای هر تراکنش موفق است.

تسویه حساب رایان پی به چه صورت است؟

براساس قرارداد میان پذیرنده‌ی سرویس و شرکت رایان پی، در پایان هر روز کاری، مجموع تمام تراکنش‌های موفق محاسبه شده و به صورت خودکار تا ساعت ۱۶ روز کاری بعد به حساب پذیرنده واریز خواهد شد. رایان پی به عنوان اولین درگاه پرداخت اینترنتی در روزهای تعطیل نیز تسویه انجام می‌دهد.

میزان سقف تراکنش این درگاه چقدر است؟

سقف پرداخت در یک تراکنش و توسط یک کارت بانکی، از طریق درگاه پرداخت 100 میلیون تومان است.

اگر دنبال دریافت درگاه پرداخت بدون اینماد هستید، همین الان از طریق لینک پایین در رایان پی درخواست درگاه پرداخت بدهید.

درگاه پرداخت اینترنتی رایان پی - بدون اینماد

3. زیبال

زیبال بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی

پرداخت یار زیبال، بدون اغراق جزو بهترین درگاه پرداخت واسط در ایران است؛ این درگاه از زمستان 95 فعالیت خود را در زمینه درگاه پرداخت اینترنتی واسط و مستقیم آغاز کرده است. از قابلیت منحصر به فرد زیبال، می‌توان به امکان بازگشت وجه اشاره کرد. این مورد برای فروشگاه‌های آنلاین که امکان لغو سفارش توسط مشتری وجود دارد، بسیار کاربردی است. همچنین تسویه حساب منظم و سریع، پشتیبانی همیشه در دسترس، نمایش نام و لوگوی کسب و کار در صفحه پرداخت و … از دیگر ویژگی‌های خوب زیبال هستند.

پشتیبانی درگاه زیبال چگونه است؟

پشتیبانی از طریق تماس تلفنی، تیکت، چت آنلاین و فرم تماس سایت از ساعت ۹ الی ۲۴ روزهای کاری (شنبه تا چهارشنبه) و در روزهای تعطیل از طریق تیکت و چت آنلاین در همین بازه زمانی پاسخگو است.

کارمزد زیبال چقدر است؟

کارمزد درگاه مستقیم ۱ درصد از مبلغ تا سقف ۶۰۰۰ تومان است. ناگفته نماند که تا ۱۵ روز پس از ثبت‌نام، کارمزدی بابت تراکنش‌ها از شما کسر نمی‌شود. همچنین می‌توانید انتخاب کنید که این کارمزد از سمت شما پرداخت شود یا به عهده مشتری باشد.

تسویه حساب زیبال به چه صورت است؟

در مدل تسویه حساب پرداخت یاری به صورت پیش فرض تمامی تراکنش‌ها تا ساعت 12 هر شب، روز کاری بعد در سیکل ۱۰:۴۵ به صورت اتوماتیک روزانه تسویه خواهد شد. شما می‌توانید به راحتی به دو صورت اتوماتیک (روزانه، دو روز در هفته، هفتگی و ماهانه) یا دستی در زمان دلخواه، از مبدأ حساب‌های پرداخت‌یاری‌تان درخواست تسویه ثبت کنید.

در روش تسویه آنی می‌توانید در ۷ روز هفته، ۲۴ ساعته تسویه آنی ثبت کنید. در این روش شما به ۵ کیف پول در ۵ بانک معتبر دسترسی خواهید داشت و می‌توانید مشخص کنید درآمدتان با چه نسبتی بین بانک‌ها تقسیم شود.

در مدل تسویه عادی زیبال، تسویه در زمان درخواستی شما پردازش و در اولین سیکل پایای پیش رو واریز می‌شود. در این مدل تسویه، علاوه بر امکان انتخاب زمان پردازش و واریز تسویه، امکان لغو تسویه در صورت عدم تمایل به پردازش آن نیز وجود دارد.

زیبال، درگاه پرداخت بدون نیاز به اینماد ارائه می‌دهد؟

خیر متاسفانه، طبق قوانین شاپرک داشتن اینماد و کد رهگیری مالیاتی برای دریافت درگاه الزامیست.

میزان سقف تراکنش این درگاه چقدر است؟

محدودیت کلی ثبت تراکنش و واریز روزانه وجود ندارد، اما طبق قوانین بانک مرکزی، انجام تراکنش اینترنتی با هر شماره کارت، ۵۰ میلیون و با هر کد ملی، ۱۰۰ میلیون تومان در روز امکان پذیر است.

درگاه پرداخت اینترنتی زیبال

4. آقای پرداخت

آقای پرداخت بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط

احتمالآ اسم آقای پرداخت را کمتر شنیده باشید، این درگاه فعالیت خود را در سال ۱۳۹۷ آغاز کرده است. آقای پرداخت با تیم پشتیبانی قوی، تسویه حساب سریع و کمترین کارمزد درگاه پرداخت در مدت زمان کوتاهی توانسته توجه بسیاری از کسب و کارها را به خود جلب کند.

توجه: پس از ثبت‌نام بدون احراز هویت دسترسی به هیچ قسمتی از پنل را ندارید (دریافت تصویر کارت ملی و شناسنامه).

پشتیبانی آقای پرداخت چطور است؟

پشتیبانی تلفنی آقای پرداخت شنبه تا پنجشنبه به صورت 24 ساعته بوده و از طریق تیکت و چت آنلاین پشتیبانی 24/7 ارائه می‌دهد.

کارمزد آقای پرداخت چقدر است؟

در آقای پرداخت به ازاء هر تراکنش ۱ درصد مبلغ تراکنش تا سقف ۲۰۰۰ تومان کارمزد دریافت می‌شود.

نحوه تسویه حساب آقای پرداخت چگونه است؟

مبلغ تراکنش‌ها با فعالسازی تسویه اتوماتیک روزانه با کاربر تسویه می‌شود.

برای درگاه آقای پرداخت اینماد الزامیست؟

آقای پرداخت بدون کدمالیاتی و اینماد در هفته اول خدمات ارائه می‌دهد تا کاربر بتواند مجوزات لازم را دریافت کند و پس از آن کد مالیاتی و اینماد الزامی است.

میزان سقف تراکنش درگاه آقای پرداخت چقدر است؟

به گفته پشتیبان تراکنش در طول روز در آقای پرداخت محدودیتی ندارد.

درگاه پرداخت اینترنتی آقای پرداخت

5. بیت پی

بیت پی کمترین کارمزد درگاه پرداختنام دیگری که در لیست درگاه های پرداخت اینترنتی به شما معرفی می‌کنیم، بیت پی است. این درگاه جزو قدیمی‎ترین‌ درگاه‌های پرداخت بوده و توانسته به کسب و کارهای زیادی خدمات ارائه دهد.

سهولت در ثبت نام و دریافت درگاه، ارائه درگاه به نام سایت شما، تسویه حساب سریع و تضمین شده و … از خدمات ارائه شده توسط این شرکت است.

پشتیبانی بیت پی چطور است؟

پشتیبانی از طریق تماس تلفنی، تیکت، ایمیل و واتساپ (البته پشتیبانی واتساپ مخصوص پذیرندگانی است که سطح حساب آنها تجاری شده و درگاه دریافت کرده باشند) انجام می‌شود.

پشتیبانان این مجموعه در ساعات اداری ۹ تا ۱۴ روزهای شنبه تا چهارشنبه از طریق تماس تلفنی و در طول شبانه‌روز از طریق تیکت به شما پاسخ خواهند داد.

کف و سقف تراکنش درگاه پرداخت بیت پی چه میزان است؟

طبق قوانین بانک مرکزی، حداقل مبلغ برای انجام هر تراکنش اینترنتی هزار تومان و حداکثر مبلغ ۵۰ میلیون تومان است.

کارمزد و تعرفه درگاه بیت پی چقدر است؟

بیت پی دارای دو روش پرداخت درگاه مستقیم با کارمزد ۱ درصد و درگاه واسط با کارمزد ۰.۵ درصد است تا شما متناسب با نیاز خود آن را انتخاب کنید.

روند تسویه حساب به چه صورت است؟

تمامی تراکنش‌های مربوط به روز جاری شما، قبل از ساعت 12 روز کاری بعد به حساب واریز می‌شود.

برای دریافت درگاه بیت پی اینماد الزامیست؟

داشتن اینماد و کد مالیاتی برای اخذ درگاه الزامی است.

درگاه پرداخت اینترنتی بیت پی

6. آیدی پی

بهترین درگاه پرداخت شخصی آیدی پی

یکی دیگر از بهترین درگاه های واسط پرداخت آیدی پی است. این مجموعه از تابستان 95 در زمینه درگاه پرداخت شخصی فعالیت می‌کند. آیدی پی برخلاف درگاه‌های معرفی شده، یک درگاه پرداخت عمومی نیست؛ بلکه یک درگاه پرداخت شخصی است که با ساخت یک آدرس اختصاصی، امکان پرداخت را برای دیگران فراهم می‌کند.

مثلاً اگر کسی قصد پرداخت مبلغی به شما را داشته باشد، بجای ارسال شماره کارت، شماره حساب یا شماره شبا می‌توانید لینک آدرس آیدی پی خود را ارسال کنید تا بتواند به صورت آنلاین مبلغ را پرداخت کند (مانند IDPay.ir/blumarketing). با این‌کار، هر کسی می‌تواند مبلغ دلخواه را وارد کند.

البته این امکان در برخی از درگاه‌هایی که پیش‌تر معرفی شد هم وجود دارد (امکان ایجاد لینک اختصاصی). اما آیدی پی، به‌طور کاملاً اختصاصی برای این‌کار راه‌اندازی شده است.

با استفاده از آیدی پی می‌توان فروشگاه الکترونیک ساخت و برای هر آیتم لینک مستقیم پرداخت کالا یا فایل ایجاد کرد. مثلا اگر پیج اینستاگرامی دارید که در آن ده‌ها محصول مختلف می‌فروشید، می‌توانید برای هر محصول یک صفحه پرداخت اختصاصی بسازید.

پشتیبانی آیدی پی چطور است؟

در روزهای کاری (شنبه تا چهارشنبه) از ساعت 9 تا 17 از طریق تماس تلفنی پشتیبانی ارائه می‌دهند.

کارمزد آیدی پی چقدر است؟

در بخش درگاه پرداخت شخصی به ازای هر تراکنش از 1000 تومان تا 1 میلیون تومان کارمزد 1200 تومان است. از ۱ میلیون تومان تا ۳ میلیون تومان تراکنش کارمزد 1700 تومان و برای مبالغ بین ۳ تا 10 میلیون تومان کارمزد 2200 تومان کارمزد دریافت می‌شود.

در بخش «وب‌سرویس» کارمزد آیدی پی ۱ درصد است. (حداکثر ۵۰۰۰ تومان)

کارمزد برداشت از کیف پول ۱ درصد و حداکثر ۲۵,۰۰۰ تومان است.

نحوه تسویه حساب آیدی پی چگونه است؟

تسویه تراکنش‌ها ۱۴ الی ۴۵ روز زمان خواهد برد؛ در صورتی که وب‌سایت، کد مالیاتی و اینماد داشته باشید، تراکنش‌ها روزانه به صورت اتوماتیک به حسابتان واریز می‌شود. با توجه به شرایط سامانه‌های بانکی در روزهای تعطیل تسویه صورت نمی‌گیرد (عملآ باید اینماد بگیرید).

برای دریافت درگاه پرداخت آیدی پی اینماد الزامیست؟

خیر، اما همانطور که در پاراگراف بالا اشاره شد، بدون اینماد تسویه تراکنش‌ها ۱۴ الی ۴۵ روز زمان می‌برد.

میزان سقف تراکنش درگاه شخصی آیدی پی چقدر است؟

از طریق این درگاه می‌توانید تا ۵۰ میلیون تومان برای کسی که درگاه آیدی پی خود را فعال کرده، واریز کنید و یا تا ۵۰ میلیون تومان از طریق این درگاه پول دریافت کنید.

در حال حاضر افراد زیادی از خدمات آیدی پی استفاده می‌کنند، از فروشگاه‌های کوچک و دفاتر بیمه گرفته تا بلاگرها، استریمرها و فروشگاه‌های اینترنتی. اگر شما هم در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام یا واتساپ مشغول فروش و بازاریابی هستید، درگاه پرداخت آیدی پی گزینه مناسبی برایتان است.

درگاه پرداخت اینترنتی آیدی پی

۷. درگاه پرداخت نکست پی

یکی از بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی نکست پی است. این مجموعه از شهریور ۱۳۹۴ به طور آزمایشی و با ارائه سرویس پرداخت به چند شرکت داوطلب، فعالیت خود را شروع کرد و در ابتدای ۱۳۹۵ فعالیتش رسمی شد. در تاریخ به‌روزرسانی این مطلب (۲ دی ۱۴۰۲) این مجموعه بیش از ۴۲۰۰۰ پذیرنده دارد و در روز بالای ۹۷۰۰۰ تراکنش از طریق آن انجام می‌شود.

از مهم‌ترین مزایای نکست پی این است که یک درگاه پرداخت واسط بدون اینماد و کم کارمندترین پرداخت‌یار را به شما ارائه می‌دهد. دریافت درگاه پرداخت اینترنتی نکست پی در کمتر از ۵ دقیقه انجام می‌شود.

پشتیبانی نکست پی چطور است؟

از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ شنبه تا چهارشنبه و پنجشنبه‌ها از ۹ الی ۱۴ از طریق تلفن و گفتگوی آنلاین پشتیبانی انجام می‌شود. اگر کار فوری و حساسی برایتان پیش آمده می‌توانید با آیدی تلگرام NextPay_Support@ یا شماره ۰۲۱۹۱۰۱۸۹۴۰ در ارتباط باشید.

کارمزد نکست پی چقدر است؟

تمام هزینه‌هایی که شما به نکست پی می‌پردازید به شکل زیر است:

کارمزد تراکنش: هر تراکنش ۱ درصد و حداکثر ۸۰۰ تومان کارمزد دارد که به انتخاب شما، می‌تواند از شما کسر شود یا از پرداخت‌کننده.

کارمزد تسویه حساب: تسویه حساب‌ها در نکست پی به ۲ روش عادی یا پیش از موعد انجام می‌شود. تسویه پیش از موعد شامل کارمزد بین ۱۰۰۰ تومان تا حداکثر ۰.۲۵ درصد از مبلغ است .

در روش تسویه عادی، تسویه از طریق پایا و ساتنا انجام شده و فقط شامل کارمزد مصوب بانک مرکزی برای ساتنا و پایا است. این مبلغ بین ۲۰۰ تومان تا ۲۵۰۰ تومان برای تسویه حساب‌های کمتر از ۵۰ میلیون تومان، و ۰.۰۲ درصد (دو صدم درصد) برای تسویه حساب‌های بیش از ۵۰ میلیون تومان است .

هزینه پیامک اطلاع‌رسانی: اگر اطلاع‌رسانی تراکنش‌ها از طریق پیامک را برای درگاه پرداخت خود فعال کنید، به ازای هر پیامک تراکنش موفق که دریافت می‌کنید مبلغ ۲۰ تومان از کیف پول پیامکی شما کسر می‌شود.

نحوه تسویه حساب نکست پی چگونه است؟

در روش تسویه حساب اتوماتیک هر شب ساعت ۲۱، تمامی موجودی درگاه پرداخت موردنظر فردای آن روز (اگر تعطیل رسمی نباشد) بین ساعت ۱۱ الی ۱۶ به حساب بانکی شما واریز می‌شود.

برای دریافت درگاه پرداخت نکست پی اینماد الزامی است؟

خیر، نکست پی دارای درگاه پرداخت اینترنتی بدون اینماد است.

درگاه پرداخت اینترنتی نکست پی

 

خب بهتر است دیگر سخن کوتاه و مطلب را جمع بندی کنیم.

سخن پایانی

انتخاب یک درگاه پرداخت خوب برای یک فروشگاه گام مهمی است که صاحب کسب‌وکار را از دردسرهای پرداخت نجات می‌دهد. پس حتماً باید بهترین درگاه پرداخت اینترنتی یا درگاه پرداخت واسط را برای کسب‌وکارتان انتخاب کنید. در این نوشته 7 تا از بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی را به شما معرفی کردیم. هرکدام از درگاه‌ها مزایا و معایب مربوط به خودشان را داشتند. شما می‌توانید با توجه به نوع کسب‌وکاری که در آن فعالیت دارید و همچنین سرویس‌های مورد نیازتان اقدام به دریافت سرویس از درگاه‌های معرفی شده کنید.

در پایان پیشنهاد می‌کنیم مقاله بهترین سامانه های پیامکی را مطالعه کرده تا بتوانید در کنار یک درگاه پرداخت خوب یک سیستم خوبی هم برای ارتباط با مشتریانتان فراهم کنید.

4.9/5 - (10 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *