تولید محتوا چیست و چگونه تولید محتوا کنیم (6 ایده پردرآمد)
بروزرسانیشده در تاریخ 1399/10/23
تولید محتوا چیست اگر با سرچ این کلمه اینجا اومدید نیازی نیست دنبال مطلب دیگه ای بگردید چرا که هر آنچه درباره تولید محتوا نیاز هست بدانید را در این مقاله گنجاندم اگر 10 دقیقه وقت بزارید قطعآ به ارزش این مقاله پی می برید.
تولید محتوا از موارد حیاتی هر کسب و کار اینترنتی است که باید با برنامه منظم و هدفمند بهسراغ آن بروید. محتوا در کسب و کارهای اینترنتی، منظور متن نیست، بلکه محتوا همه آن چیزی است که ما در اختیار مخاطبان قرار می دهیم.
به یاد داشته باشید، محتوا دلیل اصلی آغاز جستجو است.
در این مقاله ابتدا قصد دارم به طور جامع هر آنچه در مورد تولید محتوا نیاز هست بدانید را به شما بگویم.
شما بعد خواندن این مطلب می دانید که تولید محتوا چیست و چه مزایایی دارد، و اصلا چرا باید محتوا تولید کنیم، چگونه محتوای تولید کنیم که ارزش پرداخت پول را داشته باشد. و در انتها به 6 روش کسب درآمد از طریق محتوا می پردازم.
تولید محتوا چیست ؟
محتوا می تواند شامل یک فایل در قالب نوشته، ویدئو، صوت و اینفوگرافیک باشد که در این فایل اطلاعاتی در یک زمینه خاص برای مخاطبان خاصی وجود دارد.
تنها دلیل بقا کسب و کار اینترنتی تولید محتوا است. محتوا می تواند ترافیک ورودی هر وب سایتی را افزایش داده و رتبه های آن سایت را در کلمه های مختص به خودش افزایش دهد.
از این رو می توان گفت تولید محتوا یکی از مهمترین کارهایی است که وب سایت شما باید آن را انجام دهد، پس قبل از شروع به تولید آن، باید اصول و نحوه تولید محتوای استاندارد را بلد باشید و بدانید چطور محتوایی بسازید که، برای کاربر مفید بوده و نیازش را برطرف کند.
تولید کننده محتوا کیست؟
تولید کننده محتوا کسی است که برای کسب و کار خود، یا دیگران انواع محتوا مثل متن، صوت، ویدئو، تصویر و … رو به هدف های خاصی برای مخاطب های خاصی تولید کند.
حال اگر کسی بتواند محتوا با کیفیتی در یک زمینه خاصی تولید کند، بعد مدت (6 ماه تا 2 سال) می تواند به یک تولید کننده محتوا حرفه ای تبدیل شود. و درآمدهای خوبی حتی در منزل خود داشته باشد.
هر چه بیشتر بخوانید و بنویسید، قلم قوی تری در تولید محتوا پیدا خواهید کرد.
چرا باید تولید محتوا کنیم؟
وب سایت بدونه محتوا، هیچی نیست! به نظر من تولید محتوا برای هر نوع کسب و کار اینترنتی واجب است!
امروزه محتوا بخش بزرگی از زندگی روزمره ما شده و دوری از آن دشوار است.
اما چرا دنبال آن هستیم؟
محتوا باعث آگاهی مان می شود، به سوالاتمان پاسخ می دهد، در تصمیم گیری راهنماییمان می کند و …
اگر برای کسب و کار خود مخاطب می خواهید، باید محتوا تولید کنید، تا همراه داشته باشید.
برای فروش خدمات یا محصولات تان محتوای با کیفیت و هدفمند تولید کنید، به طوری که کاربر بعد خواندن مقاله به محصولات تان نیاز پیدا کند و خرید انجام بدهد.
تولید محتوا، عمل نهایی بازاریابی است. در هنگام تولید محتوا باید اطلاعات مفید و رایگانی در اختیار مخاطبانتان قرار دهید، تا به کسب و کارتان اعتماد کنند و در نهایت به مشتری وفادار تبدیل شوند.
اگر می خواهید از قافله عقب نمانید تولید محتوا را جدی بگیرید!
“خواست مشتری چیزی بیش از یک سری سوال نیست که باید با محتوای خوب پاسخ داده شود.”
با تولید محتوا کسب و کارتان را زنده نگه دارید!
کلید اصلی موفقیت کسب و کار ها، تولید محتوای هدفمند و ارزشمند است.
امروزه اطراف ما پر از محتوای به درد نخور شده است، اگر هدف ما برندسازی، افزایش فروش و موفقیت در کسب و کار باشد باید محتوایی تولید کنیم که نیاز کاربر را رفع کند.
و بعد خواندن مطلب کاربر به ما اعتماد کند و بعد مدتی به مشتری وفادار کسب و کارمان تبدیل شود.
تولید محتوای یونیک و ارزشمند وقت گیر است، حتما باید در نوشتن آن حوصله داشته باشید.
یک محتوای یونیک و کاربر پسند باعث:
- افزایش ترافیک ارگانیک سایت
- رتبه سایت در گوگل
- افزایش فروش سایت
- تبدیل کاربر به مشتری وفادار
- برند سازی در طولانی مدت
- و …
موفقیت در کسب و کار اینترنتی و رسیدن به ثروت زیاد، به محتوای که می نویسید بستگی دارد.
اگر محتوای خوب نداشته باشید شکست کسب و کار اینترنتی حتمی است.
فرمت های رایج محتوایی
در اینجا سعی کردم خیلی کوتاه به فرمت های مهم در تولید محتوا بپردازم. لازم است بدانید فرمت های مختلف دیگری نیز وجود دارند اما در اینجا به مهم ترین ها پرداختم.
• متن (Text)
رایجترین شیوه تولید محتوا “متن” می باشد. نمونه محتوای متنی، همین مطلبی هست که شما که در حال حاضر مشغول به مطالعه آن هستید.
محتوای متنی همواره باید ساده و روان نوشته شود، اکثر افراد تصور میکنند هر چه کلمات تخصصی تر و سخت تر در نوشتههای خود بکار برند، مخاطب بیشتر جذب آن مطلب میشود، در صورتی که اصلآ اینطوری نیست. کاربر جذب محتوایی میشود که ساده و قابل فهم باشد.
شاید پیش خودتان بگویید که هم اکنون کاربران علاقه ی زیادی به خواندن مطالب متنی ندارد و بیشتر دنبال محتواهای ویدئویی میگردند. درسته در حال حاضر افراد بیشتر ویدیو را دنبال می کنند اما محتوای متنی هیچ وقت ارزشش پایین نمی آید و اکثر مخاطبان متخصص به خواندن محتوای متنی علاقهمندند.
• ویدئو (Video)
در حال حاضر یکی از رایج ترین فرمت محتوا است که روز به روز بر محبوبیت آن افزوده میشود. در گذشته به خاطر کندی سرعت اینترنت، ویدیو چندان مخاطبی نداشت. اما امروزه با وجود شبکههای اجتماعی و وجود ویدیوهای ویروسی (Viral) به شدت این نوع از محتوا در بین مردم محبوب شده است.
کم حوصلگی کاربران در خواندن مطالب متنی و طولانی هم، باعث شده که محتوای ویدیویی محبوبیت بیشتری داشته باشد.
از سوی دیگر وجود ویدیو در سایت باعث افزایش زمان ماندگاری کاربر میشود. این ماندگاری باعث کاهش نرخ پرش (Bounce rate) شده و در نتیجه طبق الگوریتم های گوگل رتبه شما در نتایج جستجو ارتقاء خواهد یافت.
• صدا (Voice)
فایلهای صوتی (پادکست) هم فرمتی که امروزه طرفداران خاصی پیدا کرده است. به عنوان مثال مدیران و افرادی که کارهای زیادی دارند، دوست دارند تا نکات جدید را از طریق گوش دادن (در هنگام رانندگی یا در اوقات فراغت) یاد بگیرند. اگر یک تولید کننده محتوا هستید و صدای گیرایی دارید، حتمآ در کسب و کارتان از این فرمت استفاده کنید.
• اینفوگرافی و اطلاع رسانی از طریق تصویر
دنیای وب بدون تصاویر معنایی ندارد، تصاویر از مهم ترین عناصر انتقال و درک بهتر محتوا برای کاربران هستند. متن بدونه تصویر خشک به چشم می آید و همین باعث خستگی کاربر در هنگام خواندن مطلب می شود. متن با تصاویر زیباتر می شود و برای ایجاد تصاویر اختصاصی می توان با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و تلفیق آن با متن به نتایج مناسبی رسید.
• کتاب الکترونیکی (Ebook)
محتوایی که در قالب کتاب یا PDF ارائه میشوند همواره طیف گستردهای از مخاطبان را پوشش می دهد. کتابهای الکترونیکی (PDF) از گذشته تا به امروز مورد استقبال کاربران زیادی قرار گرفته است، شما هم می توانید از این فرمت در ارائه مطالب ارزشمند برای گرفتن ایمیل یا فروش PDF نهایت استفاده را ببرید.
• وبینار (Webinar)
وبینار هم در چند سال گذشته در ایران واژهای ناآشنا بود و دلیل اصلی آن باز هم کندی سرعت اینترنت و عدم جا افتادن مبحث آموزش الکترونیک بود.
وبینار در واقع همان سمینار است ولی در بستر اینترنت. برگزار کننده وبینار به همراه شرکت کنندگان در یک ساعت مشخص آنلاین شده و همان سمینار را به صورت آنلاین تشکیل می دهند.
در گذشته نه چندان دور نیاز بود تا افراد کیلومترها راه را بپیمایند و یک سالن بزرگ اجاره شود تا سمینار شکل گیرد، اما امروزه به راحتی میتوان محتوا را در قالب وبینار ارائه داد.
مقاله پیشنهادی: بازاریابی ایمیلی چیست
تولید محتوای خوب مزیت های زیادی دارد و می تواند به طور کلی بیزینس تان را متحول کند. در ادامه با من همراه باشید تا شما را با مزایای تولید محتوا آشنا کنم.
تولید محتوا چه مزیت هایی دارد؟
1. بدونه درد سر است
یکی از مزیت های عمده تولید محتوا نسبت به دیگر کسب و کار های اینترنتی این هست که دردسر کمتری دارد.
مثلا: شخصی که فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی دارد، دردسرهایی مثل برگرداندن محصول سفارش داده شده، مشکلاتی با اداره پست و … را ممکن داشته باشد.
اما وب سایت های که خدمات تولید محتوا ارائه می کنند یا شخصی که کار تولید محتوا در منزل انجام می دهد و … اینها هیچ وقت با این مشکلات رو به رو نمی شوند چون محصول فیزیکی در کار نیست! همه چیز دیجیتال است.
2. کم هزینه بودن
شما با یک دامنه ir. سه هزار تومانی و یک هاست صد هزار تومانی و یک قالب وردپرسی ساده می توانید کار خودتان را شروع کنید.
سایت های که محتوا می فروشند خیلی نیاز نیست شکل و شمایل پیچیده ای داشته باشند، ولی سایت های فروشگاهی هستند که حتی میلیاردها تومان برای سایتشان هزینه می کنند.
بنابراین اگر کسی بخواهد کار تولید و فروش محتوای دیجیتال را انجام دهد به سرمایه کمی برای راه اندازی وب سایت نیاز دارد.
برای رسیدن به نتیجه خوب در کار محتوا شما به دانش و صبر خوبی نیاز دارید نه سرمایه!
3. برندسازی برای کسب و کار
شما با تولید محتوای مفید می توانید کسب و کار خود را به یک برند محبوب تبدیل کنید. با نشان دادن محتوای عالی به کاربر، برند شما مورد اعتماد قرار می گیرد و افراد به راحتی برند شما را به دیگر برند ها ترجیح می دهند.
4. کمک به بهبود رتبه در گوگل
یکی دیگر از مزیت های عمده تولید محتوا کمک به سئو هست. محتوا یکی از اصول اساسی سئو است، بدونه محتوا اصلا سئوی نخواهید داشت!
محتوای خوب و جامع نیازی به سئو خاصی ندارد، خودش سئو می شود.
البته در کلمات سختی مثل طراحی سایت، سئو و … تنها با محتوای خوب رتبه خوبی کسب نمی کنید، در این کلمات باید تمام فاکتورهای سئو را رعایت کنید تا رتبه خوبی بگیرید.
پس، شما با تولید محتوای خوب می توانید نیمی از راه سئو سایت تان را طی کنید.
مقاله مرتبط: برای اطلاعات بیشتر میتوانید به «سئو چیست» مراجعه کنید.
در این بخش می خواهم در مورد این که چگونه می توان با تولید محتوا کسب درآمد کرد صحبت کنم. با من همراه باشید تا بتوانید از طریق محتوا درآمد کسب کنید.
چگونه با تولید محتوا کسب درآمد کنیم؟
اگر واقعا می خواهید با تولید محتوا درآمد داشته باشید، پیشنهاد می کنم محتوایی تولید کنید که آموزنده باشد و نیاز کاربر را برطرف کند.
پس هدف ما تولید محتوایی که نیاز مخاطبان را برطرف کند. نه محتوایی که صرفا برای بروزرسانی، روی سایت قرار دهیم.
حالا برویم سراغ این که برای تولید محتوا باید از کجا شروع کنیم؟ و چطور محتوایی تولید کنیم که ارزش پرداخت پول را داشته باشد.
1. موضوع خود را مشخص کنید
ابتدایی ترین کار این هست که، موضوع کاری تان را مشخص کنید. موضوع کاریتان به علاقه و مهارت شما مربوط می شود.
مطمئنا وقتی که در موضوعی تخصص داشته باشید، بهتر محتوا تولید می کنید.
اگر مهارت و تخصصی ندارید، باید ببینید به چه موضوعاتی علاقه مند هستید؟ کسب و کار اینترنتی، توسعه فردی، زبان انگلیسی و …
باید بدانید آیا موضوعی که بهش علاقه دارید، خواهان دارد یا نه؟ برای دانستن این موضوع در گوگل جستجو کنید یا در شبکه های اجتماعی بگردید تا از پر طرفدار بودن موضوع اطمینان حاصل کنید.
2. اطلاعات خود را در موضوع انتخابی، بالا ببرید
تا وقتی که اطلاعات کافی از موضوع مدنظر خود نداشته باشید، نمی توانید در مورد آن محتوا تولید کنید.
برای بالا بردن اطلاعات خود می توانید کتاب های حوزه کاریتان، ویدیو، فایل های صوتی و مقالات موجود در اینترنت را مطالعه کنید.
شاید با خودتان فکر کنید که برای تولید یک محتوا اگر قرار باشد این منابع را مطالعه کنم، وقت زیادی را از دست می دهم. شما نه تنها وقت از دست نمی دهید بلکه وقت خیلی خوب را ذخیره می کنید.
شما با این کار دانش تان را در حوزه کاری خود بالا می برید.
این نکته را به یاد داشته باشید که، تولید محتوا خلق محتوا نیست!
در خیلی از موارد شما با جمع آوری اطلاعات می توانید یک محتوای عالی تولید کنید.
مثلا می توان یک مقاله تاپ تن در مورد 10 فروشگاه برتر ایران نوشت که با تحلیل و بررسی سایت ها نقاط ضعف و قوت شان و … یک محتوای جامع بنویسید.
زمانی که شما از یک منبع اطلاعات می گیرید و شروع به تولید محتوا می کنید، این محتوای کپی هست.
اما وقتی از چند منبع معتبر محتوا جمع می کنید و یک محتوای یونیک برای خود بازنویسی می کنید، اصلا کپی محسوب نمی شود!
3. هدف خود را از تولید محتوا مشخص کنید.
همیشه روی کاغذ بنویسید محتوا تولید می کنید که چی بشه؟ آیا می خواهید تنها رتبه بگیرید و بازدیدکننده داشته باشید؟ آیا می خواهید محتوای بنویسید که کارشناس فروش محصولات تان شود؟
اگر می خواهید یک محتوایی بزنید که تنها رتبه بگیره و بازدیدکننده داشته باشید، بدون فروش! توصیه می کنم اصلا سراغش نروید و خودتان را اذیت نکنید.
اما اگر می خواهید فروش داشته باشید، باید محتوایی تولید کنید که نیاز ایجاد کند و کارشناس فروش محصولات تان شود.
محتوای بدونه هدف به شما ضرر می رساند.
مطمئن باشید 1 مقاله خوب، از 100 مقاله بد بهتر است. پس به فکر بروز کردن سایت نباشید که من روزی 3 مطلب بزارم روی سایت تا اندکس سایتم بالا برود، این کار اشتباهی ست.
شما سایت دیجیاتو نیستید که روزانه 20 مطلب منتشر می کند! شما هفته ای یک محتوای جامع و هدفمند تولید کنید کافی ست.
بنابراین هدف تان را کاملا مشخص کنید که چه محتوایی، برای چه افرادی می خواهید تولید کنید؟ فرمت تولید محتوا را مشخص کنید.
آیا می خواهید مقاله ای بنویسید که بعدا در بخش عضویت ویژه سایت قرار دهید و بفروشید؟ یا می خواهید دوره های آموزشی در قالب ویدیو تولید کنید؟
برای نوشتن هر مطلب باید این موارد گفته شده را رعایت کنید.
3. شروع به تولید محتوا کنید
تا می توانید برای نوشتن محتوا حوصله به خرج دهید. عملا مدیر یک وب سایت کار مهمتری از تولید محتوا ندارد!
بعد اینکه موارد گفته شده را رعایت کردید، الان می توانید شروع به نوشتن محتوا کنید.
شما اطلاعات خوبی از حوزه کاری تان دارید، هدفتان هم مشخص است.، حالا به راحتی می توانید محتوای متنی تولید کنید.
البته می توانید از دیگر فرمت های محتوا هم استفاده کنید، اما به توصیه من برای شروع با تولید محتوای متنی شروع کنید.
در حال حاضر افراد ویدیو و فایل های صوتی را بیشتر می پسندند. به خاطر این هست که یا وقت کافی ندارند یا حوصله خواندن ایبوک یا متن را ندارند، به همین خاطر باید به فکر مخاطبانتان باشید. باید بدانید چه فرمت های را بیشتر می پسندند و برای آن پول پرداخت می کنند.
4. سئوی محتوا را یاد بگیرید
همانطور که می دانید اغلب کسب و کار هایی که بر پایه تولید محتوا ساخته می شوند، سرمایه کمی نیاز دارند.
در واقع اگر شما هم پول زیادی برای تبلیغات ندارید، باید به فکر سئو سایت تان باشید.
البته محتوای جامع و هدفمند همیشه در گوگل بالاتر است چرا؟ چون در مورد همه چیز نوشته! پس گوگل متوجه جامع بودن آن محتوا می شود و به آن رتبه می دهد.
اگر می خواهید رتبه خوبی بگیرید، محتوای جامع تا حدی کمک تان می کنید. در کنار نوشتن محتوا باید اصول سئوی محتوا را یاد بگیرید.
یه سری اصول که باید درون محتوا رعایت کنید مثلا: تیتر ها مشخص و واضح باشد، از کلمه کلیدی و هم خانواده هایش به طور مساوی در محتوا استفاده شود، مطلب خوانا باشد و …
5. استراتیژی تولید محتوا داشته باشید
استراتیژی یعنی: برنامه برای ایجاد محتوای تخصصی به طور منظم و هدفمند.
اگر شما این برنامه را داشته باشید و این را بر اساس هدفی بچینید، به احتمال زیاد 6 ماه به هدفتان می رسید.
به عبارتی دیگر استراتیژی محتوا یعنی ما می توانیم همراه خودمان افرادی را داشته باشیم و این افراد را برای مدت طولانی حفظ کنیم.
استراتیژی تولید محتوا مبحث بسیار مهمی که، کسب و کارتان را متحول می کند.
داستان آلیس در سرزمین عجایب (کاری که آلیس با بچه ها کرد، حفظ کردن بچه ها در کنار خودش به آرامش).
شما هم باید، در تولید محتوای سایت تان این مورد را رعایت کنید، همیشه حواس تان به موضوع باشد یعنی محتوایی تولید کنید که، کاربران دنبال تان کنند.
در استراتیژی محتوا باید کلمات کلیدی اصلی تان را انتخاب کنید. از همان ابتدا باید بدانید کلمات کلیدی کسب و کارتان چه چیز هایی هستند؟
هدف خودتان را از تولید محتوا مشخص کنید، رقبای خود و محتوا هایشان را بررسی کنید، در نهایت استراتیژی خودتان را بر مبنای هدفی که دارید، مشخص کنید.
پس ما می خواهیم با محتوای جامع و هدفمند، شده با هفته ای 1 مطلب، کسب و کارمان را گسترش بدهیم.
مقاله پیشنهادی: برای اطلاعات بیشتر میتوانید به «تحقیق کلمات کلیدی» مراجعه کنید.
6. محتوا را به پول تبدیل کنید
در نهایت با گذر از مراحل 5 گانه بالا، الان می توانید محتوای خود را به پول تبدیل کنید.
وقتی که با تولید محتوا ترافیک سایت تان را بالا بردید، کاربران سایت خود را افزایش دادید و اعتمادسازی کردید، وقت آن رسیده از طریق محتوا کسب درآمد کنید.
دوستان عزیز خواهش می کنم یک کاغذ و قلم بردارید و این شش مرحله را بنویسید و به تمام موارد گفته شده دقت کنید و جواب سوالات را برای خود مشخص کنید.
در ادامه شما را با چند روش درآمدزایی از طریق محتوا آشنا خواهم کرد.
6 روش کسب درآمد از طریق تولید محتوا
امروزه تولید محتوا لازمه هر کسب و کاری است. به همین خاطر، فرصتی بسیار خوبی است تا از طریق تولید محتوا کسب درآمد کنیم.
روشهای کسب درآمد از تولید محتوا بسیار زیاد است. در این بخش قصد دارم شما را با چند تا از این روش ها آشنا کنم. امیدوارم کار تولید محتوا در منزل را با یکی از این روش ها شروع کنید و به درآمدزایی برسید!
روش 1 :همکاری در فروش یا بازاریابی رابطه ای
یکی از بهترین روش های کسب درآمد از تولید محتوا، همکاری در فروش است.
همکاری در فروش یعنی شریک شدن در سود فروش محصول یا خدمتی
فرض بگیرید یک سایت محتوایی در زمینه سبک زندگی و سفر دارید، شما می توانید با سایتی مثل دیجی کالا که قسمت همکاری در فروش دارد، همکاری کنید و از این طریق کسب درآمد کنید.
اما چطور؟ با یک مثال شما می توانید یک محتوا راجع به سفرهای کوهستانی بنویسید و در محتوا به مواردی که لازم هست با خود در کوهستان داشته باشید صحبت کنید و به محصولات دیجی کالا لینک بدهید و اگر کسی از طریق لینک اختصاصی شما وارد دیجی کالا شد، و محصولی را خریداری کرد، یک درصد مشخص از پول محصول به شما داده می شود.
و برای تسویه حساب می توانید وارد پنل کاربری تان بشوید و از پشتیبانی درخواست واریز وجه کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید.
در این روش بازاریابی هر چقدر مخاطبان بیشتری را به سمت خرید سوق بدهید، درآمد بیشتری هم خواهید داشت.
شما تنها باید محتوایی تولید کنید که محصولات مدنظر را بفروشد. کار شما بازاریابی از طریق محتوا است.
برای موفقیت در این روش باید محتوای با کیفیت و ارزشمند بدونه تبلغ آزاردهنده برای مخاطبان تولید کنید و در انتهای مطلب یک پیشنهاد به آنها بدهید.
روش 2 :تولید محتوا به صورت فریلنسری برای سایت ها
جدا از نوشتن محتوا برای سایت خود، شما می توانید به صورت دورکاری برای دیگر وب سایت ها محتوا تولید کنید.
برای تولید محتوا برای مشتریان مختلف، میتوانید به انواع وبسایتهای کاریابی مثل پونیشا، انجام می دم، جابینجا و … مراجعه کنید و در گروه تولید محتوا به دنبال گزینههایی برای همکاری بگردید.
شما باید در این سایت های کاریابی ثبت نام کنید و یک رزومه حرفه ای برای خود ایجاد کنید و در پنل کاربری تان توانایی های خود را ذکر کنید تا در هنگام گرفتن پروژه کارفرما به توانایی ها و سوابق شما پی ببرد و در نهایت با هم همکاری کنید.
روش 3 :کسب درآمد از تولید محتوا با فروش ایبوک، پادکست، ویدیو آموزشی
یکی دیگر از راه های کسب درآمد با محتوا فروش ایبوک، پادکست و فیلم های آموزشی در حوزه خاصی است. شما در هر زمینه ای که تخصص دارید می توانید با ایبوک باشد یا فایل های صوتی یا آموزش ویدیویی با هر کدام درآمد کسب کنید.
در حال حاضر یکی از پر درآمدترین کارها در ایران، فروش آموزش هست. شما می توانید در هر حوزه ای که مهارت یا علاقه دارید، آموزشی را تولید کنید که مشکل و نیاز مخاطبان را رفع کند.
همانطور که قبلا گفتیم فروش محصولات دیجیتالی خیلی راحت تر از محصولات فیزیکی هست. شما هیچ دغدغه از برگشت محصول یا مشکل با اداره پست و … ندارید.
از جمله محصولاتی که می توانید در سایت تان به فروش برسانید، کتابهای الکترونیکی، نرم افزارهای خاص، قالب و افزونههای وردپرس و آموزش های وب و … هستند.
روش 4 :تولید محتوای تخصصی
روش بعدی تخصصی تر هست. یعنی کسی می تواند در این زمینه فعالیت کند، که حرفی برای گفتن در زمینه خاص خودش داشته باشد. به وسیله دانش و مهارت خود در آن حوزه اعتماد کاربران را جلب کرده و از این طریق با تولید محتوای تخصصی یا تولید فیلم های آموزشی کسب درآمد کند.
اهداف اصلی این سایت ها ارائه محتوای تخصصی، برای این که در حوزه خود مرجع شده و تمرکز خود را روی برند شان بگذارند و در نهایت به مخاطبان هدف خود دست پیدا کنند و در آینده برای مخاطبان سایت فیلم آموزشی تولید کنند.
روش 5 :کسب درآمد از تبلیغات
این نوع سایتها تنها با هدف کسب درآمد از تبلیغات فعالیت میکنند. چنین سایتهایی را معمولا سایت های زرد مینامند.
این سایت ها روزانه مطالب زیادی در زمینههای مختلفی مانند: سرگرمی، خبری، آموزشی، سلامتی و … را در سایت شان منتشر میکنند.
چنین سایتهایی مخاطب بخصوصی ندارند، کل افراد جامعه میتواند مخاطب آنها باشد. از این رو مناسب ترین روش برای کسب درآمد این نوع سایتها تبلیغات است.
سایت های که در این زمینه فعالیت می کنند سایت های بیتوته، نمناک، برترینها و … هستند.
اما اگر خواستید از این جور سایت ها بزنید و منبع درآمدی خود را از تبلیغات کسب کنید، توصیه من به شما این هست که مثل سایت های زومیت، دیجیاتو، انزل وب کار کنید. اینها سایت های زرد نیستند در چند حوزه پر مخاطب وارد شدند و الان هم خیلی خوب کار می کنند.
سایتی مثل انزل وب از سال 1392 شروع به فعالیت کرده و تا حالا مقالات آموزشی روی سایت منتشر می کند و الان از طریق تبلیغات بنری، رپورتاژ آگهی، تبلیغات کلیکی و… کسب درآمد چند صد میلیونی در ماه دارد.
اگر بخواهید یک سایت بزنید و اول کار با خود بگوید که من می خواهم از تبلیغات کسب درآمد کنم باید بدانید مدت زمانی زیادی طول می کشد تا از این طریق به درآمد برسید، و کار خیلی سختی است.
سایت مثل دیجیاتو همانطور که قبلا گفتم شبانه روز حداقل 20 مطلب رو سایت منتشر می کند، بیش از 50 نویسنده حرفه ای دارد که دائما در حال تولید محتوا هستند.
کاری که باید انجام دهید این هست که انقدر محتوا تولید کنید که بازدید روزانه سایت تان حدودا به 15.000 آیپی برسد.
روش 6 :فروش محتوا در عضویت ویژه سایت
حتما تاکنون با سایت های آموزشی مواجه شدهاید که برای دسترسی به بعضی از محتوای آنها باید در عضویت ویژه سایت ثبت نام کنید و ماهانه مبلغی را به سایت بدهید تا به محتواهای پولی دسترسی داشته باشید.
از سایتهای معروف و خوب ایرانی میتوان به سایت آموزشی متمم اشاره کرد.
در حال حاضر سایتهای زیادی در ایران از این راه کسب درآمد می کنند که از سختی این مدل کسب درآمد از محتوا، باید به این موضوع اشاره کنیم که باید محتوای ارزشمند و تخصصی ارائه کنید به طوری که کاربر بعد اتمام عضویت ماهانه، دوباره عضویتش را تمدید کند.
اگر اصول و قواعد این مدل محتوا را یاد بگیریم و برنامه پایدار و منظمی برای تولید محتوا داشته باشیم، نتایج مالی بسیار شگفتانگیز خواهد داشت.
در مقاله کسب درآمد از تولید محتوا سعی کردم بیش از 10 روش دیگر را توضیح دهم اگر می خواهید بیشتر با روش های کسب درآمد با محتوا آشنا شوید پیشنهاد می کنم این مقاله را از دست ندهید!
سوالات متداول
برای شروع کار تولید محتوا چقدر سرمایه نیاز است؟
برای تولید محتوا شما به یک کامپیوتر یا لپ تاپ یا حتی یک گوشی نیاز دارید. مهم ترین سرمایه شما، دانش و صبر است.
چگونه می توان مهارت های لازم برای تولید محتوا را کسب کرد؟
راه های مختلفی برای کسب مهارت های تولید محتوا وجود دارد.
شما می توانید از طریق جستجو در اینترنت، دیدن فیلم های موجود در یوتیوب یا استفاده از فیلم های آموزشی پولی، مهارت های لازم را یاد بگیرید.
برای اینکه بتوانید محتوا تولید کنید، باید زیاد بخوانید، هر چه در زمینه موردنظر بیشتر مطالعه کنید مسلمآ، بهتر محتوا تولید می کنید.
آیا برای یادگیری تولید محتوا نیاز به آموزش خاصی هست؟
ببینید، در اینکه شما نویسندۀ خوبی هستید شکی نیست؛ اما به یاد داشته باشید، با یک آموزش خوب میتوانید از تواناییهایتان حداکثر استفاده را ببرید!
چگونه با تولید محتوای حرفه ای کاربر را درگیر کنیم؟
وقتی می خواهید محتوایی بنویسید خودتان را جای مخاطب بگذارید. آیا حاضرید متنی بی کیفیت، با پاراگراف های طولانی بخوانید؟
جواب من به این سوال نه است. مسلمآ شما هم چنین محتوایی را دوست ندارید!
بنابراین باید طوری محتوا بنویسید که مخاطب را درگیر کنید تا انتهای مطلب با شما همراه باشد و در نهایت اقدامی انجام بدهد.
محتوایی کاربر را درگیر می کند که جامع و روان باشد یعنی درباره همه چیز در آن بحث نوشته شود تا نیاز کاربر رفع شود.
پایان:
به انتهای مقاله تولید محتوا چیست رسیدیم. در این مقاله سعی کردم ابتدا تولید محتوا چیست و چه کسی تولید کننده محتوا هست بپردازم و سپس به فرمت ها و مزیت های محتوا و ضرورت آن برای هر کسب و کار اینترنتی و مراحل نوشتن یک محتوای ارزشمند که ارزش پرداخت پول را داشته باشد پرداختم. در نهایت 6 کار تولید محتوا در منزل بدونه هیچ سرمایه را معرفی کردم.
امیدوارم مطالب گفته شده مفید بوده باشد، و هر چه زودتر کار تولید محتوا در منزل تان را شروع کنید.
اگر در رابطه با هر آنچه درباره تولید محتوا هست، سؤالی دارید، خوشحال می شوم در قسمت نظرات همین پست با من در میان بگذارید.
اگر تجربه ای در زمینه کسب و کار اینترنتی بر پایه محتوا دارید من و دوستانی که اول راه هستند را بی خبر نگذارید.
ممنون از اینکه تا انتهای مقاله با من همراه بودید.
دیدگاهتان را بنویسید