نحوه ی اتصال دامنه به هاست

نحوه ی اتصال دامنه به هاست چگونه است؟ (آموزش تصویری)

خواندن این مطلب 4 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1400/01/07

در مقاله قبلی های کانتنت در مورد چگونه هاست و دامنه بخریم صحبت کردیم، شما بعد از اینکه هاست و دامین را خریداری کردید باید پروسه اتصال دامنه به هاست را انجام دهید. در این مقاله می خواهیم به نحوه ی اتصال دامنه به هاست بپردازیم.

وقتی شما قصد دارید سایتی طراحی کنید، باید یک هاست و دامنه داشته باشید تا از طریق دامنه، آدرس سایت‌تان مشخص باشد و محتویات سایت‌تان نیز در هاست قرار گیرد. حالا چگونه باید هاست و دامنه را به هم متصل کرد تا وقتی کاربری آدرس سایت‌تان را زد، سایت شما به وی نمایش داده شود؟

اتصال میان هاست و دامنه کار بسیار ساده در عین حال مهم است که باید خودتان از عهده این کار برآیید. نحوه اتصال دامنه به هاست از طریق DNS انجام می‌شود. DNS یا همان Domain Name System چیست؟ به طور خلاصه بگم DNS همان سرویسی است که آدرس های دامنه را به آدرس های IP تبدیل می کند.

نحوه تنظیم DNS روی هاست به این صورت است که مقادیر Name servers مربوط به هاست خود را داشته باشید. هر هاست دارای دو یا چند آدرس Name servers اختصاصی است که شما باید آن ها را در دامنه خود تنظیم نمایید.

مقاله مرتبط: 25 سوال متداول درباره هاست و دامنه که باید بدانید!

DNS چیست؟

DNS چیست

هر هاست دو یا چند آدرس اختصاصی NS (Name Server) یا همان نیم سرور دارد و شما باید آن ها را داشته باشید تا بتوانید دامنه و هاست خود را به هم متصل کنید. پس از اینکه نیم سرور هاست را از شرکت هاستینگ دریافت کردید، باید آن ها را در پنل دامنه تنظیم کنید. منظورم از پنل دامنه همان صفحه مدیریت دامنه است که شرکت ارائه دهنده دامین آن را در اختیار دارد و شما از طریق آن امکان تغییر اطلاعات مالک دامنه و تنظیمات و ثبت NS را دارید. گاهی شما می توانید از شرکت ارائه دهنده دامنه بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد.

حالا جهت اتصال دامنه به هاست ۲ حالت مختلف زیر ممکن است رخ بدهد:

اولین حالت اینکه اگر دامنه و هاست‌تان را از یک شرکت تهیه کرده باشید، DNS‌ های شما به صورت خودکار توسط خود شرکت تنظیم می‌گردند.

دومین حالت به این شکل است که شما هاست را از یک شرکت و دامنه را از شرکت دیگر خریداری کرده اید و اتصال میان هاست و دامنه روی دوش شما قرار دارد. در این حالت شما باید از هاستینگ تان آدرس های NS (Name Server) هاست را بگیرید تا بتوانید هاست و دامنه خود را به هم متصل کنید.

من فرض میکنم شما در دومین حالت هستید؛ یعنی هاست را از یک شرکت و دامنه هم از شرکت دیگری تهیه کردید؛ برای اتصال دامنه به هاست قدم به قدم با من پیش بیاید.

من هاست را از هاست نگار تهیه کردم، اما دامنه را در شرکت میزبان وردپرس ثبت کرده ام.

زمانی که شما یک هاست خریداری می کنید، یک ایمیل برای شما ارسال می‌شود و حالا اگر ایمیل را ندارید می توانید در قسمت ایمیل های ارسال شده در آن شرکتی که هاست خریدید دنبال اطلاعات هاست بگردید یا اینکه به پشتیبان های هاستینگ تیکت بزنید که Name Server یا DNS هاست را برایتان ارسال کنند؛

آموزش اتصال دامنه به هاست

حالا من ایمیل هاست نگار را دارم و Name Server های هاست را کپی می کنم و الان وارد سایت میزبان وردپرس میشم، بعد قسمت مدیریت دامنه را می زنم و در بخش مدیریت Name Server، نیم سرورهای هاست نگار را جایگذاری می کنم و در نهایت روی  تغییر Name Server کلیک می کنم.

نحوه اتصال دامین به هاست

نکته: اگر دامنه شما ir. باشه ممکن تا 24 ساعت طول بکشه این DNS ها تغییر بکنند؛ دامنه های com. نهایتا تا 6 ساعت DNS هاشون تغییر می کنه و شما می تونید ازش استفاده کنید. به همین سادگی دامنه را به هاست متصل کردیم.

برای چک کردن اینکه DNS شما به درستی ست شده است، عبارت زیر را در مرورگر خود وارد کنید. دقت داشته باشید که به جای “yourdomain.com” دامنه خود را وارد کنید.

www.intodns.com/yourdomain.com

نتیجه گیری

به انتهای آموزش اتصال دامین به هاست رسیدیم؛ پس برای اتصال دامنه یه هاست کافیه از شرکت هاست نیم سرورها را بگیریم و در شرکتی که دامنه ثبت کردیم ست کنیم با همین کار ساده هاست و دامنه به هم متصل می شوند. امیدوارم با خواندن این مطلب، توانسته باشید اتصال دامنه و هاست خود را به درستی انجام داده باشید. دقت داشته باشید در بعضی موارد حتی از بعد از ست کردن نیم سرورها دامین های بین المللی سایت شما در دسترس قرار نمی گیرد. نگران نباشید و در این حالت با اینترنت و مرورگر دیگری سایت‌تان را مجددا بررسی کنید. چنانچه پس از گذشت 24 ساعت، این اتصال برقرار نشد، از پشتیبان هاستینگ‌تان بخواهید مشکل را حل کنند. در مقاله بعدی به انتقال دامنه های بین المللی میپردازیم.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *