پیدا کردن کلمات کلیدی

پیدا کردن کلمات کلیدی با 23 ابزار حرفه ای

خواندن این مطلب 14 دقیقه زمان میبرد

بروز‌رسانی‌شده در تاریخ 1399/05/19

در مقاله قبلی در مورد تحقیق کلمات کلیدی و اهمیت آن در پروسه سئوی سایت صحبت کردم. فرض میکنم شما آن مقاله را خواندید، و حالا درک خوبی از این موضوع و نقش کلمات کلیدی در سئو دارید. در مقاله گذشته 6 ابزار تحقیق کلمه کلیدی را معرفی کردم و لازم دونستم که در یک مقاله جدا به طور جامع به ابزارهای انتخاب کلمات کلیدی بپردازم.

همانطور که گفتم پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب یکی از مهمترین و اساسی ترین مراحل سئو سایت است که باید به درستی انجام شود.

در این مقاله قصد دارم شما را با بهترین ابزارهای پیدا کردن کلمات کلیدی برای سئو آشنا کنم شما با استفاده کردن از این ابزارها می‌توانید در انتخاب کلمات کلیدی سایت بهترین عملکرد را داشته باشید و کلمات کلیدی کسب و کار تان را به راحتی پیدا کنید.

توصیه می کنم در پروسه انتخاب کلمات کلیدی برای سایت حتما وقت بزارید و عبارت کلیدی مرتبط با سایتتان را روی کاغذ بنویسید. چون تحقیق کلمه کلیدی بدونه یادداشت برداری هیچ فایده‌ای ندارد!

ابزارهایی که در اینجا بهشون میپردازم، خیلی ها رایگان بوده و بعضی ها هم نسخه های رایگان محدودی دارند. شما با کمک گرفتن از این ابزارها با نحوه جستجوی کاربران در حوزه فعالیت تان آشنا می‌شوید و درک بهتری از نیاز آنها خواهید داشت.

در هر صورت برای پیدا کردن کلمات کلیدی درست سعی کنید، به صورت ترکیبی از این ابزارها استفاده کرده و اطلاعات آن ها را با هم مقایسه کنید. در نهایت شما با این روش می‌توانید کلمات کلیدی سایت تان را پیدا کنید.

مقاله پیشنهادی: 11 اشتباه در انتخاب کلمات کلیدی

بهترین ابزار یافتن کلمات کلیدی چیست؟

پاسخ به این سوال بسیار سخت است. ابزارهای زیادی وجود دارند که شما می توانید لیست کلمات کلیدی سایت تان را پیدا کنید. و در صورت مناسب نبودن کلمات، آن ها را از لیست خود حذف نمایید.

توجه داشته باشید که خیلی از ابزارهای معروف برای شناسایی کلمات کلیدی، بر روی زبان فارسی به خوبی کار نمی کنند به همین دلیل باید از چندین ابزار برای یافتن کلمات کلیدی استفاده کنید.

خیلی مهم است بدانید مخاطبان چه چیزی را سرچ می کنند و در جستجوی چه مواردی هستند. ابزارهای انتخاب کلمه کلیدی در واقع به شما کمک می کنند تا بفهمید مردم در سطح اینترنت به دنبال چه چیز می‌گردند و شما صفحات سایت خود را نسبت به آن کلمات و عبارات کلیدی، سئو کنید.

لیست زیر شامل ابزارهایی است که می توانید از آن ها برای انتخاب کلمات کلیدی سایت خود استفاده کنید.

توجه داشته باشید! این لیست بر اساس درجه اهمیت مرتب نشده است و تنها لیست کاملی از ابزارهای تعیین کلمات کلیدی است و شما می توانید اولویت هر کدام از آن ها را بسته به پروژه سئو خود، تغییر دهید.

لیست ابزارهای انتخاب کلمات کلیدی در این مقاله:

  1. google suggest
  2. search related google
  3. search console google
  4. google trends
  5. kwfinder
  6. LSI Graph
  7. Moz Keyword Explorer
  8. Ahrefs
  9. Keywordtool.io
  10. Wordtracker
  11. Keyworddit
  12. ubersuggest
  13. Keyword Planner
  14. wordstream
  15. Bulk Keyword Generator
  16. keyworddiscovery
  17. Keyword Sheeter
  18. seochat
  19. Keyword.guru
  20. Semrush
  21. Bing Webmaster Tools
  22. Spyfu
  23. Soovle

1. استفاده از پیشنهاد های گوگل (google suggest)

اولین پیشنهاد من اینکه از خود گوگل استفاده کنید. یکی از بهترین منابع برای پیدا کردن کلمات کلیدی، همین پیشنهادات گوگل هست.

گوگل بهترین و مفید ترین نتایج را برای جستجوی یافتن کلمه کلیدی به افراد ارائه می دهد.

همانطور که می‌دانید انتخاب درست کلمه کلیدی جزء اصول اولیه سئو و محتوا محسوب می‌شود. بنابراین کلمات سرچ شده در گوگل (google suggest) را جدی بگیرید!

حتمآ تا حالا با پیشنهادات گوگل در حین جستجو مواجه شده‌اید. این پیشنهادات بر اساس آخرین محاسبات گوگل در مورد جستجو های کاربران در روزها و حتی ساعت های اخیر است. بنابراین استفاده از عباراتی که گوگل پیشنهاد می‌دهد، می‌تواند بهترین کلمات کلیدی برای مطالب سایت شما باشد.

مثلاً هنگامی‌ که عبارت سئو چیست را تایپ می‌کنید، گوگل پیشنهاداتی را به شما نشان می‌دهد. این پیشنهادها در واقع پرجستجوترین کلمات در گوگل هستند و شما می‌توانید از آن ها نهایت استفاده را ببرید.

استفاده از پیشنهاد های گوگلپس همین الان عبارت‌های مدنظر خود را تایپ کرده و پیشنهادات گوگل را به لیست کلمات کلیدی خود اضافه کنید. نیاز به کار پیچیدای نیست! تنها به Google Suggest توجه کنید و ببنید که کاربران چه کلماتی را بیشتر سرچ می‌کنند. و برای کلمات بدست آمده محتوای خوب تولید کنید.

2. جستجوهای مرتبط گوگل (search related google)

جستجوهای مرتبط گوگل هم در پیدا کردن کلمات کلیدی سایت گزینه بسیار مناسبی هست.

پیشنهادات گوگل که در بالا گفتم به محض تایپ کردن یک یا چند کلمه روی صفحه نقش می بندند، اما جستجوهای مرتبط بعد از این که دکمه‌ی اینتر را فشار دادید، درست در انتهای اولین صفحه‌ی جستجو به نمایش در می آیند.

تصویر زیر از جستجو کلمه پیدا کردن کلمات کلیدی تهیه‌ شده است.

جستجوهای مرتبط گوگلدر این بخش گوگل هشت عبارت مرتبط با جست و جوی شما را نشان می‌دهد. در واقع این قسمت نشان دهنده اینکه کاربران این عبارات کلیدی را سرچ کرده‌اند و شما می‌توانید از این عبارات در ایجاد مقالات سایت و همچنین عنوان بندی صفحات خود استفاده کنید.

برای انتخاب کلمه کلیدی مناسب خود گوگل کافیست!

google search console .3

گوگل سرچ کنسولسومین پیشنهادم گوگل سرچ کنسول که باز هم از محصولات گوگل هست. به قول خود گوگل، سرچ کنسول کاری می‌کند که سایت شما بین نتایج بدرخشد. اگر به درستی از این ابزار استفاده کنید نتایج خیلی خوبی می‌گیرید.

این سرویس با این هدف ایجاد شد که مدیران وب‌سایت ها بهتر سایتشان را تحلیل و بررسی کنند و مشکلات سایت را راحت‌تر پیدا کنند.

سرچ کنسول گوگل مکانی ست برای تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی سایت با میانگین موقعیت فعلی در گوگل، رتبه بندی، نرخ کلیک و … است.

با تحلیل و بررسی داده‌هایی که سرچ کنسول در اختیار شما می‌گذارد، می‌توانید به یک سری میانبر‌ها برای بهبود سئو خود برسید. به عنوان مثال می‌توانید یک صفحه از سایت تان را بررسی کنید و ببینید روی چند عبارت کلیدی در گوگل رتبه دارد.

توجه داشته باشید برای انتخاب درست کلمه کلیدی از گوگل وبمستر تولز باید حدود 4 ماه از فعالیت سایت تان گذشته باشد، وگرنه این سرویس برای سایت های تازه تاسیس نتایج درستی را نشان نمی‌دهد.

سرچ کنسول گوگل کاملا رایگان بوده و نیازی به پرداخت هیچ هزینه برای استفاده از آن ندارید.

Google Trends .4

سرویس گوگل ترندزاحتمالاً نام سرویس گوگل ترندز را شنیده‌اید. گوگل ترندز هم یکی دیگر از سرویس های رایگان و پرکاربرد شرکت گوگل هست که با استفاده از آن می توانید اطلاعات مفیدی در ارتباط با ترند (روند جستجو) یا به عبارتی میزان تغییرات سرچ یک کلمه کلیدی در یک بازه زمانی مشخص و منطقه جغرافیایی خاصی نتایجی را بدست آورید.

با این سرویس، می‌توان روند جستجوی واژه‌های مختلف در موتور جستجوی گوگل را مشاهده و بررسی کرد.

همچنین برای پیدا کردن کلمات کلیدی با کمک این سرویس می‌توانید چندین کلمه را با هم مقایسه کنید و بعد تحلیل و بررسی کامل بهترین کلمه را از بین آن‌ها انتخاب کنید.

کاملآ ثابت شده است که مردم در نقاط مختلف جهان با الگو های متفاوتی در سطح اینترنت جستجو می‌کنند و نکته جالب تر اینکه نحوه ی جستجو هر ملیت با ملیت دیگر فرق می‌کند.

گرایشات گوگل به شما اجازه ی استفاده از موتورهای جستجو به نسبت موقعیت جغرافیایی خودتان را می‌دهد. تنها کافیست یک کلمه کلیدی یکسان را با دو موقعیت مختلف جستجو کنید تا متوجه تفاوت میان جستجو ها شوید.

حتمآ از گوگل ترندز هم در پروسه انتخاب کلمات کلیدی استفاده کنید.

kwfinder .5

ابزار kwfinderآیا دنبال ابزاری می‌گردید که آمار سرچ کلمات در گوگل را دقیق بهتون نشان بده؟ می‌خواهید کلمات پرجستجو را پیدا کنید و عملیات سئو روشون انجام بدید؟ نگران نباشید اگر می‌خواهید در تعیین کلمات کلیدی سایت درست عمل کنید باید از ابزار حرفه ای این کار یعنی kwfinder استفاده کنید.

ابزار kwfinder یکی از بهترین ابزارها برای پیدا کردن کلمه کلیدی مناسب هست. این ابزار تعداد جستجوی کلمات کلیدی، سختی کلمات کلیدی، میزان ترند شدن کلمات و همچنین عبارات کلیدی مرتبط با حجم جستجو دقیق را به خوبی نشان می‌دهد.

توجه کنید: قبل از استفاده از این ابزار حتماً در این سایت ثبت نام کنید. تنها مشکل این ابزار نسخه ی رایگان محدودی دارد. شما می توانید به مدت ۱۰ روز از امکانات این ابزار به صورت رایگان استفاده کنید. و روزانه هم اجازه جستجو 5 کلمه کلیدی را دارید و برای استفاده بیشتر از این ابزار باید یکی از پلن های آن را خریداری کنید.

پیشنهاد می‌کنم برای پیدا کردن کلمات کلیدی تان از نسخه رایگان این ابزار استفاده کنید.

LSI Graph .6

ابزار های انتخاب کلمات کلیدی رایگان

LSI Graph یکی از ابزار های انتخاب کلمات کلیدی رایگان است که در پروسه تحقیق کلمات کلیدی وب‌سایت تان باید از آن استفاده کنید. این ابزار عبارات کلیدی LSI برای کلمه کلیدی هدفتان تولید می کند.

کلمات کلیدی LSI کلماتی هستند که موتورهای جستجو از آنها برای کشف ارتباط بین کلمه و عبارات مختلف استفاده می کنند.

توجه داشته باشید که بدون LSI موتور های جستجو به سختی می توانند ارتباط بین کلمات کلیدی و محتوای وبلاگ تان را پیدا کنند. پس برای اینکه گوگل محتوای شما را راحت بفهمد از عبارت‌های LSI درون مقالات تان استفاده کنید.

همین موضوع باعث می‌شود تا موتور های جستجو به وب‌سایت هایی که از کلمات LSI استفاده می‌کنند رتبه‌های بالاتری بدهند.

وارد این سایت شوید و عبارت کلیدی مدنظر خود را وارد کنید تا این ابزار یک لیست طولانی از کلمات کلیدی مرتبط بالقوه را به شما هدیه کنید.

Moz Keyword Explorer .7

ابزار keyword explorerهفتمین ابزاری که می‌خوام بهتون معرفی کنم، keyword explorer سایت moz هست. این ابزار اطلاعات بسیار مفیدی در رابطه با priority ،organic CTR، عبارت کلیدی مرتبط و درصد سختی کلمه کلیدی و یه سری موارد دیگه را به شما نشان می‌دهد.

کار با این ابزار بسیار ساده است و می‌توانید عبارت کلیدی خود را در کادر مربوطه وارد کنید و جستجو را بزنید. البته لازم است بدانید که این ابزار در تعداد جستجوی کلمات کلیدی دقیق نیست!

با جستجوی کلمات کلیدی در ‏moz‏ می‌توانید میزان CTR ‏organic را ببینید. ‏organic CTR یعنی: درصد کاربرانی که روی نتایج این کلمه در گوگل کلیک کرده‌اند. اگر CTR کمتر از 25% بود، نمی‌توان از سئوی این کلمه نتیجه خوبی گرفت.‏

توجه داشته باشید بهترین CTR بالای 80% است‏.

برای بدست آوردن چنین اطلاعاتی بدونه هیچ هزینه ای می‌توانید از این ابزار هم نهایت استفاده را ببرید.

8. Ahrefs 

بهترین ابزارهای پیدا کردن کلمات کلیدی

Ahrefs در اصل یک ابزار حرفه ای برای لینک سازی است. اما یکی از بهترین ابزارهای پیدا کردن کلمات کلیدی سایت هم به شمار می‌رود. Ahrefs در بیش از 173 کشور دنیا فعال است که در ایران هم این سرویس قابل استفاده است.

شرکت Ahrefs دقیقآ یه چیزی تو مایه های گوگل رو ساختند و با مبلغ خیلی بالایی این سرویس را می‌فروشند.

شیرین ترین چیزی که ما می توانیم از رقبایمان بدانیم، وبمستر تولزشون هست. با این ابزار وبمستر هر سایتی را می‌توانید ببینید.

هر گونه اطلاعاتی که به ذهنتون برسه با Ahrefs امکان پذیر هست. خلاصه ی کارهایی که سرویس Ahrefs در اختیار شما قرار می‌دهد: (البته در قسمت organic keywords)

• رقبایتان روی چه کلماتی رتبه دارند

• روی چه کلماتی درآمد دارند

• کدام صفحاتشون رو چه کلماتی بالا هست

• رو چه کلماتی با چه انکرتکست لینک گرفته

• از چه زمانی پروسه لینک سازی را شروع کرده

• و آمارهای جذاب تری که می‌توانید از این ابزار در بیارید

همانطور که گفتم این سرویس پولی هست و شما می‌توانید در سطح اینترنت بگردید و اکانت های اشتراکی را پیدا کنید و با هزینه کمتری از پلن های این ابزار ارزشمند نهایت استفاده را ببرید.

Keywordtool.io .9

ابزار Keywordtool.ioابزار Keywordtool.io هم برای بدست آوردن کلمات کلیدی مرتبط مناسب است. کافیست یک عبارت کلیدی را تایپ کنید و به سرعت می‌توانید فهرست را برای ایده گرفتن در مورد عناوین مرتبط و کلمات کلیدی طولانی پیدا کنید.

این ابزار از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و کلمات کلیدی فارسی زیادی را در دیتابیس خود دارد. علاوه بر این در بخش Questions می‌توانید سوالاتی که کاربران فارسی زبان در مورد کلمات کلیدی مورد نظرشان از گوگل می پرسند را مشاهده کنید.

این ابزار هم تا حدی رایگان هست. اما برای دیدن نتایج بیشتر و تعداد جستجوی کلمات کلیدی به صورت دقیق باید پلن های پولی آن را خریداری کنید.

Wordtracker .10

ابزار تشخیص کلمات کلیدی

Wordtracker یک ابزار تشخیص کلمات کلیدی است که در پیدا کردن کلمات کلیدی می‌تواند بهتون کمک کند. کاری که این ابزار انجام می‌دهد اینکه شما یک کلمه کلیدی را به این ابزار می دهید و 100 کلمه کلیدی مرتبط از آن دریافت خواهید کرد.

همچنین این ابزار میانگین جستجوی کلمات کلیدی را نشان می دهد. و روزانه تا حدی می‌توانید به جستجوی کلمات کلیدی بپردازید.

Keyworddit .11

یافتن کلمات کلیدی

شما با استفاده از این ابزار می‌توانید یکی از دسته بندی های reddit را وارد کنید تا عناوین نظرات و موضوعات مرتبط با آن را برای یافتن کلمات کلیدی در اختیار شما قرار دهد.

 متاسفانه این ابزار از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند اما اگر می‌خواهید سئو را به صورت حرفه‌ای دنبال کنید پیشنهاد می کنم این ابزار را در پروسه ی کارتان داشته باشید.

با وارد کردن کلمه کلیدی web design در این ابزار نتایجی که در تصویر زیر مشاهده می کنید نمایش داده می شود.

تحلیل کلمات کلیدیاین ابزار ایده های مربوط به هر کلمه کلیدی را به شما می‌گوید و فراتر از آن به کمک این ابزار می توانید تعداد جستجوی کلمات کلیدی و محبوبیت هر کلمه را ببینید.

همچنین می‌توانید با کلیک روی گزینه context موضوعات مربوط به زیر دسته خاصی که مد نظرتان هست را در گوگل پیدا کنید.

با کمی خلاقیت کلمات کلیدی ارزشمندی را می توان پیدا کرد.

ubersuggest .12

ابزار Ubersuggestابزار Ubersuggest که متعلق به Neil Patel است، حجم اطلاعات سرچ شده و پیشنهاد کلمات کلیدی از کارهای خوب این ابزار هست. و به شما می‌گوید که کلمه کلیدی انتخابی شما برای رتبه‌ گرفتن چه قدر سخت است.

خوشبختانه استفاده از این ابزار سئو که اطلاعات خوبی را در اختیار سئو کارها قرار می دهد، رایگان است و نیاز به ساخت اکانت هم ندارد. این ابزار کلمات کلیدی گوناگونی را پیشنهاد می‌دهد و از تحلیل کلماتی که به شما می دهد، می‌توانید کمک بگیرید و ایده هایی برای گسترش کسب و کار خود پیدا کنید.

Keyword Planner .13

گوگل کیبورد پلنریکی دیگر از سرویس های گوگل Keyword Planner هست که از آن می‌توان برای پیدا کردن کلمات کلیدی سایت استفاده کرد.

این ابزار به طور مستقیم با Google AdWords ادغام شده و برای استفاده از این سرویس باید یک حساب AdWords داشته باشید (که می‌توانید آن را به صورت رایگان ایجاد کنید اما برای استفاده دقیق از این اکانت باید آن را شارژ کنید).

در حال حاضر گوگل کیبورد پلنر آمار دقیقی برای سرچ کلمات به کاربر نشان نمی‌دهد! سرچ کلمات را به صورت بازه‌ای نشان می دهد. مثلآ 100 تا 10000 آمار دقیق را نمی‌گوید.

اکثر وب سایت ها تنها این ابزار رو معرفی می کنند در صورتی که ده ها ابزار حرفه ای وجود دارد که از گوگل کیبورد پلنر خیلی بهتراند.

wordstream .14

سرویس عبارات کلیدیاین سایت دارای موتور جستجوی قدرتمندی است که می‌تواند کلمات کلیدی را بر اساس ترافیک و میزان رقابت به شما نشان دهد. این سرویس عبارات کلیدی را تجزیه و تحلیل می‌کند و گزارش های جزئی در اختیار کاربران قرار می دهد. شما با این ابزار قادر هستید، وضعیت رقبایتان را تحلیل و بررسی کنید.

Bulk Keyword Generator .15

ابزار کلمات کلیدی

این ابزار کلمات کلیدی را بر اساس خدمات و مشاغل خاصی ارائه می‌کند. هچنین ابزاری مناسب جهت سئو محلی به حساب می‌آید. بعد اینکه وارد وب‌سایت شدید، دسته‌بندی مربوط به کسب و کارتان را وارد کنید.

سپس لیستی از کلمات کلیدی مربوط به خدمات یا محصولاتی که ارائه می دهید را مشاهده خواهید کرد.

شما می‌توانید نوع و تعداد سرچ کلمات کلیدی را برای کسب و کارتان بر اساس موقعیت جغرافیایی مشخص کنید. به عنوان مثال: بررسی کنید که در شهر آمریکا کسب و کارتان با چه کلمه ای بیشتر جستجو می‌شود.

keyworddiscovery .16

تعداد جستجوی کلمات کلیدی

این ابزار همانند Free Keyword Tool عمل می کند. دارای یک پایگاه داده بزرگ با بیش از چندین میلیارد کلمه کلیدی می‌باشد. علاوه بر آن تعداد دفعاتی که این کلمات کلیدی سرچ شده‌اند را هم نگهداری می‌کند. در واقع تعداد جستجوی کلمات کلیدی مورد نظرتان در هر ماه را به شما نشان می دهد.

متاسفانه این ابزار زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند اما روی زبان انگلیسی حرف ندارد. تعداد جستجوی کلمات کلیدی را دقیق ارائه میکند و با کمی خلاقیت میتوانید کلمات خوبی را پیدا کنید.

Keyword Sheeter .17

ابزار پیشنهاد کلمه کلیدیبا ابزار پیشنهاد کلمه کلیدی keywordsheeter در پروسه تحقیق کلمات کلیدی تان حتمآ کار کنید. این ابزار هزاران پیشنهاد را بر اساس کلمه ی کلیدی که در باکس جستجوی آن وارد می‌کنید، از گوگل دریافت کرده و به شما نشان می‌دهد. کلماتی که توسط این ابزار ارائه می‌شوند شامل کلمه کلیدی پایه‌ای است که در باکس جستجو وارد می‌کنید.

توجه داشته باشید! تا زمانی که شما روی دکمه Stop Sheeting کلیک نکنید این ابزار به استخراج کلمات کلیدی ادامه می‌ دهد.

seochat .18

این ابزار از جمله ابزارهای انتخاب کلمه کلیدی مناسب هست که کلمات کلیدی ترکیبی پیشنهادی از موتورهای جستجو مختلف مثل google و bing را به شما ارائه می‌دهد. کلمات کلیدی پیشنهادی seochat بسیار زیاد هستند و در اکثر مواقع این کلمات کلیدی تضمین‌ شده توسط لیست پیشنهادی گوگل است.

سرویس فوق کلمات را تا سه سطح برایتان پیدا می‌کند و خود این ابزار از سطح دو به بعد کلمات را دسته‌بندی می‌کند. خوبی این ابزار در امکان جستجوی کلمات فارسی است.

ابزارهای انتخاب کلمه کلیدی مناسب

Keyword.guru .19

ابزار keyword.guruسایتش را باز کنید و یک کلمه در آن سرچ کنید. همزمان با تایپ شما عبارات پیشنهادی ظاهر می‌شوند. این ابزار تعداد جستجوی کلمات کلیدی را نشان نمی‌دهد بلکه تنها کلمات پرجستجو و مرتبط با کلمه مورد نظر را نشان می‌دهد.

اگر دنبال فهمیدن تعداد جستجوی کلمه، میزان سختی کلمه و تحلیل سایت رقبا هستید سراغ این ابزار نروید اما اگر می‌خواهید بدانید عبارات مرتبط با عبارت مورد نظر شما چیست؟ keyword.guru انتخاب بسیار خوبی هست، که پیشنهاد می‌کنم از این ابزار هم استفاده کنید.

Semrush .20

ابزار SEMrushابزار SEMrush یکی دیگر از ابزارهای انتخاب کلمه کلیدی که خدمات خود را به صورت پولی عرضه می کند. اما شما با ثبت نام در این سایت، می‌توانید تا 10 جستجوی رایگان داشته باشید. پس از آن هم می توانید با ساخت اکانت های بیشتر جستجو های دیگری هم داشته باشید.

متاسفانه این ابزار کشور ایران را پشتیبانی نمی‌کند اما با کمی خلاقیت به خرج دادن می‌توانید برای کلمات کلیدی، کلی به کمک این ابزار نتایج مناسبی را به دست آورید.

اگر وب‌سایت چند زبانه دارید و یا اگر می خواهید در کلمه های کلیدی انگلیسی هم رتبه بگیرید، این سایت بهترین انتخاب برای پیدا کردن کلمه کلیدی است.

Bing Webmaster Tools .21

موتور جستجو گر بینگموتور جستجو گر بینگ یکی از آن جستجوگر هایی است که نام آن را کم و بیش شنیده اید، این موتور جستجوگر یکی از سرمایه‌های شرکت مایکروسافت محسوب می‌شود که با آن می‌توانید در پیدا کردن کلمات کلیدی ازش استفاده کنید.
این سرویس به کاربران خود اجازه می دهد که وب سایت خود را به موتور جستجوگر بینگ اضافه کنند. همانند سرچ کنسول گوگل که اجازه می دهد سایت خود را در آن ثبت کنید. البته با وبمستر تولز گوگل احتیاجی به این سرویس ندارید.

Spyfu .22

Spyfu
Spyfu هم یکی دیگر از ابزارهای انتخاب کلمات کلیدی است که می‌توان از دو طریق از آن استفاده کرد:

1. با وارد کردن آدرس یک سایت، کلمات کلیدی اصلی که آن سایت از طریق تبلیغات پولی و جستجوی طبیعی یا ارگانیک به‌ وسیله آن‌ها در نتایج جستجو ظاهر می‌شود را نشان می‌دهد.

2. با درج کلمه کلیدی، وب‌سایت‌هایی که برای آن کلمه کلیدی در نتایج جستجو ظاهر می‌شوند را نشان می‌دهد.

متأسفانه این ابزار پشتیبانی خوبی رو زبان فارسی ندارد.

Soovle .23

ابزار تحقیق کلمه کلیدیمعمولا وقتی درباره‌ی موتور جستجو صحبت می‌کنیم احتمال قریب به اتفاق منظورمان گوگل است. اما به غیر از گوگل موتورهای جستجوی دیگر هم هستند که شاید بد نباشد در یک نگاه کلی بفهمیم در وب چه خبر است.

کافیست به سایت soovle بروید و عبارت مورد نظرتان را جستجو کنید. در حین تایپ کردن به شما می‌گوید مردم در کانال های مختلف در جستجوی چه چیز هستند. این ابزار در یک نگاه هر آنچه که در یاهو، بینگ، یوتیوب، ویکی‌پدیا، آمازون می‌گذرد را نشان می‌دهد.

خبر خوب اینکه از زبان فارسی به خوبی پشتیبانی می‌کند. پیشنهاد می کنم این ابزار را در پروسه تحقیق کلمه کلیدی به کار ببرید.

سخن پایانی

حال که می دانید قبل از شروع بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو باید تحقیق کلمات کلیدی را در دستور کار تان قرار دهید. سعی کنید به کمک ابزار هایی که در این مقاله معرفی شده شروع به جمع آوری اطلاعات و کلمات کلیدی مربوط به کسب و کارتان کنید.

ممکن است در ابتدای کار بتوانید نیازهایتان را به کمک ابزارهای معرفی شده در این مطلب برطرف کنید اما حتماً به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از نسخه های پولی که بعضی از این ابزارها ارائه می‌دهند می‌تواند در رسیدن به استراتژی کلمات کلیدی بهتر بسیار مفید باشد.

هر چند اگر برای همین ابزار های معرفی شده، وقت بگذارید و مقداری خلاقیت هم به خرج دهید می توانید به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنید.

تجربیات و نظرات خود را در رابطه با پیدا کردن کلمات کلیدی با ما به اشتراک بگذارید. اگر شما هم ابزاری برای پیدا کردن کلمات کلیدی می شناسید که در این مطلب گفته نشده می‌توانید در بخش دیدگاه همین مطلب با ما در میان بگذارید.

اشتراک گذاری

4 یک نظر

  1. محسن پاسخ

    سلام، وقت بخیر و خسته نباشید
    طبق معمول، مقاله ی بسیار جامعی بود والا من ابزار دیگه ای در زمینه تحقیق کلمات کلیدی نمی شناسم که معرفی نکرده باشید.
    اگه یه وقتی پیدا کردم بهتون می گم ?

    1. پویا شهری نویسنده ارسال پاسخ

      سلام محسن عزیز
      ممنون از وقتی که گذاشتی و مقاله رو تا آخر خوندی
      امیدوارم در پیدا کردن کلمات کلیدی کسب و کارت ازشون نهایت استفاده رو ببری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *